Libnet.ro
UNICEF

22:46

Prima dezertare oficiala din PSD: senatorul Emanoil Savin voteaza motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
Prima dezertare oficiala din PSD: senatorul Emanoil Savin voteaza motiunea de cenzura

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului. Savin a declarat pentru News. ro ca a fost contactat pentru a semna motiunea de cenzura initiata de PNL si ca va semna documentul impotriva guvernului Dancila, fara a fi decis daca o va si vota. Liderul PSD Prahova spune ca nu a primit demisia senatorului Savin. El a explicat si motivele demisiei sale. continuă pe Adevărul

Senatorul Emanoil Savin a demisionat din PSD

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului.

Senatorul Emanoil Savin A DEMISIONAT din PSD exact in momentul in care partidul a anuntat PROMOVAREA lui

Senatorul Emanoil Savin si-a anuntat demisia din PSD exact in momentul in care liderii social-democrati anuntasera promovarea sa in functia de presedinte al Comisiei de Aparare in locul lui Mihai.

Senatorul Emanoil Savin, finul lui Dragnea, a demisionat din PSD exact in momentul in care partidul se pregatea sa-l promoveze

SEmanoil Savin si-a anuntat, miercuri, demisia exact in momentul in care PSD se pregatea sa-l promoveze. in plenul Senatului, PSD a anuntat intentia de a-l numi pe Savin presedinte al Comisiei de Aparare in locul lui Mihai Fifor. Imediat dupa acest anunt, senatorul PSD a anuntat ca demisioneaza din PSD si va activa ca independent.

Prima imagine oficiala cu Alexandru Papadopol si Adriana Irimescu, ex-Titieni, impreuna. Cat de fericiti sunt

Alexandru Papadopol si Adriana Irimescu sunt impreuna de aproape 3 luni si pare ca intre cei doi s-a infiripat o adevarata poveste de dragoste. Ei formeaza un cuplu nu doar in viata reala, ci si pe platourile de filmare. Se pare ca totul a inceput in timpul filmarilor la serialul Bani negri pentru zile albe).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )