Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prima editie Romanii au talent, urmarita de aproape 6 milioane de romani in minutul de aur

Adevărul Adevărul,
Prima editie Romanii au talent, urmarita de aproape 6 milioane de romani in minutul de aur

Prima editie a noului sezon al emisiunii Romanii au talent, difuzata vineri seara, la Pro TV, a fost urmarita de aproape 6 milioane de spectatori in minutul de aur, inregistrat la 22:16, show-ul doborand si propriul record in ceea ce priveste cota de piata, informeaza televiziunea. continuă pe Adevărul

Senzatie de deja-vu, in prima emisiune Romanii au talent din sezonul al patrulea: concurenti vechi, la editie noua

Prima editie a show-ului Romanii au talent din sezonul patru a inceput cu unele dintre cele mai interesante reprezentatii ale romanilor obisnuiti, dar si cu un sentiment de deja-vu . De acest lucru au avut grija Georgeta Gulan, febletea lui Mihai Petre, Lucian Isar sau Florin Jelezoglu. Pe langa concurenti noi, emisiunea a marcat si cateva premiere.

Senzatie de deja-vu, in prima emisiune Romanii au talent din sezonul al patrulea: concurenti vechi la editie noua

Prima editie a show-ului Romanii au talent din sezonul patru a inceput cu unele dintre cele mai interesante reprezentatii ale romanilor obisnuiti, dar si cu un sentiment de deja-vu. De acest lucru au avut grija Georgeta Gulan, febletea lui Mihai Petre, Lucian Isar sau Florin Jelezoglu. Pe langa concurenti noi, emisiunea a marcat si cateva premiere.

Concurentul care poate desena cu orice parte a corpului, in prima editie a talent-show-ului Romanii au talent

Cel de-al patrulea sezon al show-ului Romanii au talent, care incepe in aceasta seara, la Pro TV, aduce in fata telespectatorilor cei mai talentati si mai nonconformisti romani.

Aproape 2 milioane de unitati ale Prius rechemate de Toyota pentru o defectiune la partea electronica

Toyota va rechema in service 1,9 milioane de masini, suspectate ca o greseala de soft le face sa incetineasca brusc. Este vorba doar despre unitati ale modelului Prius, poate cel mai popular autoturism cu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )