Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima editie Vocea Romaniei 2017 a inregistrat cea mai mare cota de piata din istoria show-ului: cati romani s-au uitat la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Prima editie Vocea Romaniei 2017 a inregistrat cea mai mare cota de piata din istoria show-ului: cati romani s-au uitat la Pro TV

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a inregistrat cea mai mare cota de piata din istoria show-ului, Pro TV avand de peste trei ori mai multi telespectatori decat Antena 1, postul clasat pe locul doi. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila, despre noul sezon Vocea Romaniei: imi doresc ca echipa mea sa nu aiba doar voci, ci mai ales momente

Tudor Chirila a dezvaluit ce isi doreste pentru noul sezon Vocea Romaniei de la concurentii din echipa sa si a precizat ca auditiile au fost foarte amuzante.

Vocea Romaniei la casa de pariuri! Care antrenor va castiga?

Azi se lanseaza noul sezon Vocea Romaniei. Asa cum se intampla des si in Marea Britanie, si la noi multi au inceput sa se faca pariuri pe seama carui antrenor va castiga competitia in acest an. Iata statisticile! .

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Cea mai mare cantitate de energie ne-o consumam in interiorul PNL, in dispute intre noi

Presedintele liberalilor Ludovic Orban a declarat ieri ca in interiorul PNL se consuma cea mai mare cantitate de energie in dispute.

Ludovic Orban: Cea mai mare energie o consumam in interiorul partidului, in dispute intre noi. Stam foarte prost pe comunicare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca cea mai mare energie se consuma in interiorul partidului, in dispute interne, si nu pentru a transmite mesaje in afara partidului, spunand ca PNL sta foarte prost pe comunicare, pe management educational si pe management de proiecte, existand organizatii in care el a facut conferinte de presa mai des decat liderul filialei judetene.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

BMW X7 Concept: cel mai mare SUV BMW din istorie va avea versiune plug-in hybrid si vine in 2018

BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu X7 Concept, cel mai mare SUV al constructorului bavarez, care va avea versiune plug-in hybrid si va fi lansat in versiune de serie in 2018.

Firma care detine cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, pradata de hoti

Jaf la un punct de lucru al firmei care detine cel mai mare lant de magazine agricole din Romania. Hotii au spart un seif din care au furat o suma de bani inca necunoscuta.

Se organizeaza cel mai mare curs gratuit de prim ajutor. Unde si cum te inscrii

Cel mai mare curs gratuit la nivel national de prim-ajutor va fi organizat de Crucea Rosie Romana sambata, 9 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Prim Ajutor.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )