Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prima zi fara decese din cauza COVID-19 in Romania, decalata cu trei saptamani de catre institutul american IHME

B1 B1,
Prima zi fara decese din cauza COVID-19 in Romania, decalata cu trei saptamani de catre institutul american IHME

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME), din cadrul University of Washington a decalat cu trei saptamani previziunea privind data in care in Romania ar urma sa nu mai aiba lo. continuă pe B1

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Horatiu Moldovan, secretar de stat: Sunt raportate multe decese din cauza Covid la pacienti care mor din alta cauza

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan da de inteles ca bilantul oficial din Romania al deceselor Covid-19 nu reflecta cu acuratete realitatea, intrucat multe dintre persoanele cu comorbiditati, diagnosticate si cu SARS-CoV-2, erau deja intr-o stare atat de grava din cauza bolilor cronice de care sufereau, incat nu se poate spune cu exactitate daca au murit din cauza noului coronavirus.

Numar record de copii stramutati intern din cauza conflictelor si a violentei: 19 milioane - raport

Potrivit estimarilor, 19 milioane de copii, un numar fara precedent, traiau in 2019 departe de casa, stramutati in interiorul propriei tari din cauza conflictelor si a violentei unii dintre ei de ani de zile, se arata intr-un raport UNICEF.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

Marea Britanie: Persoanele de culoare, un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 - CNN

Persoanele de culoare din Marea Britanie au un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 decat persoanele albe, iar o serie de alte grupuri etnice sunt, de asemenea, la un risc crescut, potrivit noilor date publicate joi de Oficiul pentru Statistica Nationala, citat de CNN.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 881 de morti in Romania

Cinci noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 881 de morti in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2529 seconds )