Libnet.ro
UNICEF

14:16

Prima femeie care spune ca accepta sa fie ministru in viitorul Executiv

Antena3 Antena3,
Prima femeie care spune ca accepta sa fie ministru in viitorul Executiv

Rodica Nassar, secretar de stat in MS, a declarat luni, la finalul Comitetului Executiv National al PSD, ca nu a discutat cu niciun lider al formatiunii despre posibilitatea preluarii portofoliului de ministru. continuă pe Antena3

INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria Romaniei: Avea studii in America si a revolutionat medicina! Vasilica...

Viorica-Vasilica Dancila este pe punctul de a definitiva lista cabinetului alaturi de care isi va exercita mandatul de prima femeie prim-ministru al tarii. Putini stiu insa ca Romania a mai av.

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

Un judecator a vrut sa elibereze o femeie care trafica minore pentru ca asa i-a zis Dumnezeu

Un judecator a vrut sa elibereze o femeie care trafica minore pe motiv ca asa i-a cerut Dumnezeu. Jack Robison, un magistrat din Texas, le-a cerut juratilor sa o declare nevinovata pe o femeie acuzata.

Sinteza zilei. Acasa la Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din Romania

Videle este cel mai mic oras din Teleorman, dar o minune statistica daca ne gandim la oamenii politici pe care i-a dat Romaniei. La o populatie de putin peste 11. 000 de locuitori urbea telormaneana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )