Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima femeie diplomat din Romania este cel mai batran sofer de pe strazile Bucurestiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima femeie diplomat din Romania este cel mai batran sofer de pe strazile Bucurestiului

A copilarit cu Regele Mihai, a fost prima romanca diplomat si a vazut intreaga lume. Acum, la 91 de ani, este cel mai batran sofer de pe strazile Capitalei. Picioarele nu o mai tin, merge doar cu baston, dar asta nu o opreste sa se aseze la volan. continuă pe Wall-Street Ro

Vienna Insurance Group: Romania este cea mai dificila piata pentru grup

Vienna Insurance Group VIG), care detine Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, avertizeaza ca evolutia rezultatelor financiare din trimestrul al treilea va fi afectata de conditiile dificile de pe pietele din Romania si Italia, scrie Mediafax .

Singurul lucru care va mai ramane in sat va fi capra. Primarul unei comune din Romania: Este posibil ca jumatate dintre locuitori sa mearga in Marea Britanie anul viitor

Primarul unei comune din Romania considera ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani.

Este cel mai scump tablou din lume. Lucrarea a fost licitata contra unui pret naucitor

Ansamblul de trei tablouri intitulat Three Studies of Lucian Freud, pictat de Francis Bacon in 1969, a fost cumparat la licitatie pentru suma record de 142 milioane de dolari. Licitatia a fost organizata marti.

PDL: E cel mai criticat buget de catre toata lumea

PDL considera ca proiectul de buget pe 2014 este cel mai criticat de toata lumea si niciodata in istorie nu au fost critici atat de severe din partea mediului de afaceri, a declarat Andreea Paul, precizand ca in acest buget nu este prevazut niciun leu.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Cel mai nou album al lui Eminem, The Marshall Mathers LP 2, pe primul loc in topul Billboard 200

Cel mai recent album al raperului american Eminem, The Marshall Mathers LP 2 este, pentru a doua saptamana consecutiv, cel mai bine vandut material discografic de pe piata, fapt care l-a propulsat pe primul loc in topul muzical Billboard 200, noteaza Reuters.

Cel mai batran organism de pe Pamant a trait peste 500 de ani. A fost insa sacrificat in numele stiintei

Ming este o scoica si, conform oamenilor de stiinta, a fost cel mai batran animal de pe planeta. La ora efectuarii testelor avea 507 ani, anunta Daily Mail. A vazut cele doua Razboaie Mondiale, a.

Daily Mail: Primarul unei comune din Romania crede ca jumatate dintre locuitori vor pleca in Marea Britanie in 2014

Primarul unei comune din Romania sustine ca jumatate dintre locuitorii a doua sate de pe raza acesteia vor pleca in Marea Britanie dupa 1 ianuarie, cand vor fi ridicate restrictiile de munca pentru romani si bulgari, relateaza Daily Mail, intr-un reportaj care deschide prima pagina a editiei online.

FOTOGALERIE Harta taierilor de paduri din Romania

Stim ca in Romania se taie legal sau ilegal padurea, insa de cele mai multe ori cifrele nu ne pot face sa ne imaginam scara defrisarilor. In plus, fiind in locuri pustii, pe unde omul nu trece, taierile de padure, chiar si atunci cand se rade o bucata dintr- un munte, sunt mai greu de depistat. EcoAssist, un ONG pentru protectia mediului din Romania, a creat o harta unde oricine vede o taiere de padure, poate raporta cazul. Mai departe, reprezentantii asociatiei, impreuna cu voluntari verfica daca informatia este corecta si sesizeaza autoritatile. Datorita acestei aplicatii s-a descoperit taierea ilegala a 900 de hectare din judetul Arges, iar mai multe persoane s-au ales cu dosare penale. Da click pe harta pentru a vedea unde au avut loc taieri de padure sau pentru a raporta o defrisare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )