Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima furtuna de zapada a provocat haos in traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Antena3 Antena3,
Prima furtuna de zapada a provocat haos in traficul din SUA. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de. continuă pe Antena3

Prima furtuna de zapada a provocat haos in trafic. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de.

O companie eoliana din SUA, amendata cu 1.000.000 de dolari pentru moartea unor pasari

Divizia de energie eoliana a companiei Duke Energy din SUA a acceptat plata unei amenzi de un milion de dolari, din cauza mortii unor pasari protejate, in cadrul primului caz de acest tip instrumentat de.

Maghiarii din SUA au sesizat Comisia Helsinki in legatura cu retragerea distinctiei lui ...

Federatia maghiarilor din Statele Unite a sesizat Comisia Helsinki, o agentie a Administratiei SUA, in legatura cu initiativa de retragere a distinctiei lui Laszlo Tokes, transmite Mediafax. Un istoric american i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu in acelasi caz. Presedintele AHF, Ferenc Koszorus, a declarat, conform MTI, ca initiativa de retragere a Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes este rezultatul actiunilor acestuia in favoarea comunitatii maghiarilor din .

Marile banci din SUA ar putea taxa deponentii, in loc sa le plateasca dobanda

Populatia si companiile din Statele Unite ar putea ajunge in situatia de a plati pentru a-si tine banii la banca, daca Rezerva Federala americana Fed) reduce dobanda pe care o achita pentru fondurile atrase de la institutiile de credit, au avertizat mai multe mari banci americane, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Faze tari: Oamenii de stiinta au facut o descoperire extraordinara la Polul Sud, ce va schimba astronomia; Un barbat din SUA si-a lasat averea celor doua pisici, in detrimentul rudelor; O brazilianca si-a scos virginitatea la licitatie... pentru a doua o

Un britanic s-a imbatat atat de tare incat a adormit in Anglia si s-a trezit in Franta. Luke Harding, in varsta de 19 ani, a devenit un idol pe internet, dupa ce s-a imbatat atat de tare in orasul britanic Manchester si a adormit, trezindu-se. Si-a facut masina din lemn. Zici ca-i in epoca de piatra! Dupa ce-a trudit sase ani ca s-o acopere cu lemn, bosniacul Momir Bojic intoarce toate capetele cand isi scoate broscuta la plimbare pe strazile din Banja-Luka. Excentricul proprietar, in varsta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )