Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prima Gala de opera din stagiunea filarmonicii, sub bagheta dirijorului Victor Dumanescu

România Liberă România Liberă,
Prima Gala de opera din stagiunea filarmonicii, sub bagheta dirijorului Victor Dumanescu

Orchestra filarmonicii oradene, impreuna cu soprana Ana Maria Donose si basul Petre Burca, sub baghe. continuă pe România Liberă

Afacerist din Malta, pus sub acuzare pentru complicitate la crima in cazul unei jurnaliste in 2017

Omul de afaceri Yorgen Fenech, una dintre cei mai bogate persoane din Malta, a fost pus oficial sub acuzare pentru complicitate la crima, sambata, de catre un tribunal din Valetta in cazul uciderii jurnalistei Daphne Caruana Galizia in 2017, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Fenech a pledat nevinovat pentru complicitate la crima si alte acuzatii iconexe- participare la un grup infractional si complicitate la provocarea unei explozii.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )