Libnet.ro
UNICEF

16:31

Prima imagine cu Ramona Badescu dupa ce a nascut. Vedeta de 50 de ani impresioneaza cu silueta pe care o are

Playtech Playtech,
Prima imagine cu Ramona Badescu dupa ce a nascut. Vedeta de 50 de ani impresioneaza cu silueta pe care o are

Vestea ca Ramona Badescu a ramas insarcinata la 50 de ani a fost socanta pentru multi. Prima imagine cu vedeta dupa ce a nascut. A impresionat cu silueta pe care o are. Prima imagine cu Ramona Basescu dupa ce a nascut Ramona Badescu traieste un vis, caci la 50 de ani si-a indeplinit cea mai . continuă pe Playtech

E OFICIAL! Ramona Badescu A NASCUT in mare secret! A devenit mama, pentru prima data, la 50 de ani. Sexul bebelusului

Ramona Badescu a nascut, in mare secret, un baietel perfect sanatos! Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca abia anuntase ca a ramas insarcinata. Vedeta in varsta de 50 de.

Ramona Badescu a devenit mama pentru prima data la 50 de ani: ce sex are bebelusul

Actrita Ramona Badescu, in varsta de 50 de ani, a adus pe lume primul ei copil. Vedeta a nascut in secret la Roma.

Andra, prima imagine de la filmarile Romanii au Talent. Ce au observat fanii. I-au spus imediat

Andra, una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, a publicat prima imagine de la filmarile emisiunii Romanii au talent. Ce au observat fanii? Andra a facut publica prima imagine de la filmarile Romanii au talent Andra Maruta a parasit juriul de la concursul Vocea Romaniei, dar a revenit pe baricade la Romanii au talent.

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3332 seconds )