Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMA JUMATATE A ACESTUI AN, Profitul inainte de impozitare al Vienna Insurance Group a crescut cu 10,5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMA JUMATATE A ACESTUI AN, Profitul inainte de impozitare al Vienna Insurance Group a crescut cu 10,5%

Elisabeth Stadler, CEO VIG: Suntem foarte increzatori ca ne vom atinge obiectivele pentru 2019 * in tara noastra, Vienna Insurance Group a obtinut un profit inainte de impozitare in valoare de 2,4 milioane de euro Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat, in primele sase luni ale anului curent, o crestere de aproximativ 6% a primelor, la 5,4 miliarde de euro si o majorare de 10,5% a profitului inainte de impozitare, la 257 milioane de euro, a transmis grupul, ieri, printr-un comunicat unde mai precizea-za ca rata combinata s-a situat la 96,4%, aproape de nivelul anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Vienna Insurance Group, trece pe profit la 6 luni in 2019 insa subscrierile au scazut cu aproape 14%

Subscrierile companiilor de asigurari controlate de catre austriecii de la Vienna Insurance Group in Romania au scazut, la nivel cumulat, la 13,9%, la 234,9 milioane de euro, in primele sase luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2018. In.

DATORITA PRIMELOR SUBSCRISE IN PRIMUL SEMESTRU: Vienna Insurance Group a inregistrat un avans de 5,8% al veniturilor

Grupul austriac Vienna Insurance Group VIG), din care fac parte si Asirom si Omniasig, a anuntat, marti, a inregistrat un avans de 5,8% a veniturilor din primele subscrise in primul semestru, pana la 5,45 miliarde de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )