Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima zi libera nationala de 1 Iunie celebrata cu peste 10 ore de distractie in familie (P)

România Liberă România Liberă,
Prima zi libera nationala de 1 Iunie celebrata cu peste 10 ore de distractie in familie (P)

Pentru prima oara de cand Ziua Copilului a devenit zi libera nationala, de 1 Iunie echipa Itsy Bitsy FM invita toti copiii si parintii la un eveniment cu peste 10 ore de distractie in aer liber. Se va sarbatori ceea ce Itsy Bitsy a obtinut in 2016 pentru toti romanii: o zi libera, in care copiii sa poata petrece impreuna cu parintii. continuă pe România Liberă

Prima zi libera nationala de 1 Iunie celebrata cu peste 10 ore de distractie in familie

Pentru prima oara de cand Ziua Copilului a devenit zi libera nationala, de 1 Iunie echipa Itsy Bitsy FM invita toti copiii si parintii la un eveniment cu peste 10 ore de distractie in aer liber. Se va sarbatori ceea ce Itsy Bitsy a obtinut in 2016 pentru toti romanii: o zi libera, in care copiii sa poata petrece impreuna cu parintii.

Prima zi libera nationala de 1 Iunie, sarbatorita in parc cu peste 10 ore de distractie in familie

Pentru prima oara de cand Ziua Copilului a devenit zi libera nationala, de 1 Iunie, Itsy Bitsy FM organizeaza in Parcul Al. Ioan Cuza fost I. ) din Capitala un eveniment cu peste 10 ore de distractie in aer liber la care sunt asteptati copii si parinti.

10 ore de distractie pentru copii si parinti cu ocazia zilei de 1 Iunie. Vezi aici intregul program

De cand Ziua Copilului a devenit zi libera nationala, de 1 Iunie echipa Itsy Bitsy FM ii invita pe toti copiii si parintii la un eveniment cu peste 10 ore de distractie in aer liber. Se va sarbatori ceea ce Itsy Bitsy a obtinut in 2016 pentru toti romanii: o zi libera, in care copiii sa poata petrece impreuna cu parintii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )