Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima mutare politica a PNL dupa alegerile locale. Orban vrea alianta cu Basescu

Hotnews Hotnews,
 Prima mutare politica a PNL dupa alegerile locale. Orban vrea alianta cu Basescu

Biroul Politic National al PNL va aproba, luni, un proiect de colaborare cu PMP in consiliile judetene si locale, la nivel de tara, a anuntat, duminica, presedintele partidului, Ludovic Orban. Basescu, despre anuntul PNL privind alianta cu PMP la nivel local: Sa o faca doar unde le convine nu merge Avem incredere redusa in cuvantul lui Orban. continuă pe Hotnews

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprisan, Niculae Badalau si fostul premier Viorica Dancila.

Care sunt scorurile electorale ale PNL, aliantei USR-PLUS si PSD, dupa alegerile locale din 2020

Alegerile locale din 2020 au avut loc duminica, 27 septembrie. Dintre cei aproape 19 milioane de cetateni romani cu drept de vot, la urne s-au prezentat mai putin de jumatate, 46,02%, un procent chiar mai mic.

Cad capete in PSD dupa alegerile locale! Cine pleaca si cine ramane

Se ascut cutitele in PSD, dupa esecul de la locale. Marcel Ciolacu vrea sa profite de moment pentru a scapa de mai multi lideri incomozi din teritoriu.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

Gutau, Antonie Solomon si alti 10 lideri de filiale au demisionat din Partidul Ecologist Roman, dupa rezultatele de la alegerile locale

Partidul Ecologist Roman a convocat astazi o sedinta, dupa rezultatele obtinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020. intalnirea a avut ca obiectiv analizarea rezultatelor de dupa scrutin si s-a lasat.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

Marcel Ciolacu (PSD): Noi suntem pregatiti si vom bate din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni

Marcel Ciolacu sustine ca PSD este pregatit si va invinge din nou PNL in alegerile parlamentare, cu toata campania facuta direct de la Cotroceni. Cu toate acestea, spune el, daca situatia medicala.

Bugetul 2021 va fi trimis spre dezbatere dupa alegerile parlamentare

Ludovic Orban nu va trimite proiectul de buget pentru anul viitor inaintea alegerilor parlamentare d.

Gabriela Firea va depune plangere penala: Asteptam rezolutiile BEM si BEC. Sunt probe evidente ca alegerile locale din Capitala nu au fost organizate corect si legal

Gabriela Firea a anuntat ca,daca Biroul Electoral Central nu va da curs contestatiilor formulate de PSD, are de gandsa se adreseze Parchetului si sustine ca sunt probe evidente ca alegerile.

Femeile care au luat fata barbatilor la alegerile locale. Ce proiecte au noile primarite pentru sateni

Trei femei din Vrancea au reusit sa castige duminica seara, 27 septembrie, alegerile in localitatile unde au candidat. in precedenta legislatura au doar doua primarite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )