Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Comunitatii Declic, dupa ce cazul padurarului ucis in Maramures a fost preluat de procurorul general

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Comunitatii Declic, dupa ce cazul padurarului ucis in Maramures a fost preluat de procurorul general

Cazul padurarului Liviu Pop, ucis in Maramures in timp ce incerca sa opreasca o taiere ilegala de arbori, a fost preluat de catre procurorul general. Acest lucru s-a intamplat dupa ce reprezentantii Comunitatii Declic au inmanat oficialului de la Bucuresti o petitie semnata de catre 30. 000 de cetateni. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in cazul padurarului ucis. Procurorii maramureseni au primit o lovitura fatala de la sefi

Cazul padurarului ucis in Maramures pe 16 octombrie a fost preluat de Parchetul General, la mai putin de 24 de ore de cand reprezentantii comunitatii Declic i-au inmanat procurorului genral al Romaniei o petitie semnata de 30. 000 de persoane care au solicitat o ancheta impartiala in cazul lui Liviu Pop. Cazul padurarului ucis in Maramures .

Petitie catre procurorul general in cazul padurarului ucis in Maramures: Avem motive sa credem ca procurorii locali nu sunt impartiali

Reprezentantii Comunitatii Declic i-au inmanat, joi, 21 noiembrie, procurorului general, o petitie semnata de 30. 000 de cetateni. Semnatarii solicita o ancheta impartiala in cazul padurarului Liviu Pop, ucis in Maramures, precum si preluarea anchetei de catre Parchetul General.

Lovitura de imagine pentru procurorii maramureseni. Cazul padurarului ucis a fost preluat de procurorul general

Cazul lui Liviu Pop, padurarul ucis in codrul Maramuresului in data de 16 octombrie, ia o noua turnura. Vineri, 22 noiembrie, procurorul general al Romaniei a decis preluarea anchetei.

Prima reactie din PNL, dupa invitatia Vioricai Dancila la dezbatere: Nu mai bine ar iesi putin in strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca social-democratii ar trebui sa aiba intalniri cu electoratul, precizand ca presedintele Klaus Iohannis se afla, vineri, la Bacau pentru o dezbatere deschisa cu.

Ancheta in cazul padurarului din Maramures ucis in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori

Procurorii de la Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat ancheta in cazul padurarului din Maramures impuscat in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori. Decizia a fost luata de procurorul general, Bogdan Licu, dupa o petitie initiata de comunitatea Declic si semnata de peste 30. 000 de persoane si avand in vedere necesitarea administrarii cu celeritate a probelor.

PSD, prima reactie despre dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Senatorul PSD Serban Nicolae a afirmat, marti, dupa conferinta de presa organizata de Viorica Dancila, ca a fost placut surprins de modul in care sefa PSD a reusit sa faca fata tirului de intrebari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )