Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima reactie din PNL, dupa ce Citu si-a depus mandatul: E un gest de mare responsabilitate

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PNL, dupa ce Citu si-a depus mandatul: E un gest de mare responsabilitate

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat ca retragerea premierului desemnat, Florin Citu, este un gest de mare responsabilitate. continuă pe Antena3

Prima reactie a PSD dupa retragerea lui Citu: Ciolacu - Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este cea mai buna decizie retragerea premierului desemnat Florin Citu. Promit ca com urgenta audierile pentru investirea unui nou guvern, a sustinut Ciolacu.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj vehement pentru cei din PNL: Ori guvernati, ori plecati acasa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii critica pe cei din PNL, spunand ca masurile pe care le iau pentru limitarea raspandirii coronavirusului nu sunt eficiente. Ori guvernati, ori plecati acasa, le-a transmis Tariceanu.

Panica in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate

Este alerta in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti. Panicati, multi parinti si profesori au cerut suspendarea cursurilor pentru ca cei mici sa nu se imbolnaveasca. Reprezentatii Inspectoratului Scolar vor sa faca o baza de date speciala cu elevii care au fost in vacante in regiunile in care boala a fost confirmata. Medicii spun ca imediat ce virusul va ajunge la scolile din Bucuresti, boala se va extinde foarte repede.

O italianca isi striga durerea din carantina, dupa ce tatal ei a murit de coronavirus: Am suferit singuri, ca niste caini! Nimeni nu e la adapost!

O femeie din Italia care si-a pierdut tatal, dupa ce a murit de coronavirus, isi striga durerea intr-un mesaj video care s-a viralizat in ultimele ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )