Libnet.ro
UNICEF

21:45

Prima reactie din PSD, dupa ultimele informatii ale lui Kovesi despre dosarul Dragnea-Tel Drum

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD, dupa ultimele informatii ale lui Kovesi despre dosarul Dragnea-Tel Drum

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus duminica, dupa interviul in care Kovesi vorbeste despre dosarul Dragnea-Tel Drum, ca informatiile sunt niste. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Becali dupa ce TAS a hotarat ca Viitorul e campioana: A castigat Gica, asta e, sa fie sanatos!

Gigi Becali a reactionat la cateva zeci de minute dupa ce TAS a confirmat ca Viitorul e campioana Ligii 1 si a avut exact discursul pe care-l anunta in cazul unui verdict nefavorabil echipei.

Prima reactie a lui Halep dupa ce a aflat ca Venus Williams a eliminat-o pe Konta

Amintirea ultimului punct jucat in sferturile de finala la Wimbledon inca o bantuie pe romanca. Tenismena are totusi o atitudine pozitiva si este nerabdatoare sa se.

Gigi Becali, prima reactie dupa verdictul TAS

Intr-o prima faza Gigi Becali si-a inchis telefonul dupa verdictul TAS, insa apoi a iesit public extrem de optimist ca Steaua are sanse in Champions League chiar si pe Ruta Ligii.

Raport al unui ONG al jurnalistilor turci in exil: Tentativa de lovitura de stat a fost regizata de Erdogan, pentru a distruge ultimele ramasite ale democratiei

Centrul Stockholm pentru Libertate, un ONG infiintat de jurnalisti turci in exil, a dat publicitatii un raport in care afirma ca tentativa de lovitura de stat din Turcia a fost regizata de presedintele Recep Tayyip Erdogan, pentru a distruge ultimele ramasite ale democratiei si pentru a suspenda libertatile fundamentale, relateaza news. ro.

Sorin Grindeanu, exclus din PSD si nu prea. Ce functie ocupa in partid

Fostul premier Sorin Grindeanu este in continuare presedintele PSD Timis. Decizia de excludere a acestuia din partid nu a ajuns la organizatia locala Timisoara si nici la organizatia judeteana.

Grindeanu, exclus din PSD si nu prea. Fostul premier este in continuare seful filialei Timis

Fostul premier Sorin Grindeanu este in continuare presedintele PSD Timis. Decizia de excludere a acestuia din partid nu a ajuns la organizatia locala Timisoara si nici la organizatia judeteana.

Puciul din Turcia, regizat de Erdogan, pentru a distruge ultimele ramasite ale democratiei si pentru a suspenda libertatile fundamentale

Centrul Stockholm pentru Libertate, un ONG infiintat de jurnalisti turci in exil, sustine intr-un raport ca tentativa de lovitura de stat din Turcia a fost regizata de presedintele Recep Tayyip.

Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata dupa ce s-a luptat cu o boala crunta

Ziaristul si scriitorul Sorin Satmari a murit miercuri, la 72 de ani, dupa ce s-a luptat timp de mai multi ani cu o boala grava, informeaza national. ro. Anuntul a fost facut de jurnalistul Razvan Ioan.

Gigi Becali, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor

Gigi Becali s-a aratat incantat de tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde FCSB va intalni Viktoria Plzen. Toate echipele sunt mai puternice dar.

Romania, victima colaterala a razboiului din PSD: o tara din nou instabila si o democratie batjocorita

De-abia au trecut doua saptamani de la investitura guvernului Tudose, dar privind in urma la haosul creat in economie, pare ca a trecut mult mai mult timp. Inca din prima zi, noii guvernanti au reusit sa arunce in aer leu si bursa. A urmat o balbaiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )