Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prima reactie dupa ce Ilie Nastase i-a mutat capul din loc. Brigitte Nastase: Mi-a zburat parul. El mi-a zis sa plec

Antena3 Antena3,
Prima reactie dupa ce Ilie Nastase i-a mutat capul din loc. Brigitte Nastase: Mi-a zburat parul. El mi-a zis sa plec

Ilie Nastase si Brigitte s-au despartit definitiv. Din pacate finalul povestii lor de iubire nu a fost unul tocmai fericit. Fostul tenismen i-a tras o palma peste ceafa sotiei lui, in vazul tuturor, fara sa ii pese de co. continuă pe Antena3

Siria, prima reactie dupa atacul SUA asupra unei baze aeriene a regimului

Televiziunea de stat siriana a calificat vineri dimineata ca agresiune loviturile americane contra unei baze aeriene a regimului, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Agresiune americana.

Kovesi, prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat audit extern la marile parchete

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat sa comenteze declaratiile Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre auditul pe care il va demara la DNA, DIICOT si PG. Nu comentez.

Brigitte Sfat si-a facut bagajele si a plecat din casa lui Ilie Nastase. Cei doi traiesc separat acum (FOTO)

Brigitte Sfat i-a spus adio lui Ilie Nastase, si-a facut bagajele si a plecat din casa lui. Bruneta s-a mutat intr-un alt apartament din cauza situatiei tensionate dintre ei doi. Sotia fostului.

Soc in lumea mondena. Brigitte Sfat a anuntat ca s-a despartit de Ilie Nastase

Brigitte Sfat a luat pe toata lumea prin suprindere dupa ce a marturisit astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ea si Ilie Nastase s-au despartit. Desi relatia lor a fost una plina de suisu.

Scandalul dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat a degenerat. Fostul tenismen si-a lovit sotia in public (FOTO)

Tensiunile dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat par sa fi luat o intorsatura grava. Fostul tenismen a lovit-o in public pe sotia sa, la o petrecere mondena, scrie wowbiz. ro. Potrivit sursei.

Brigitte si Ilie Nastase, scandal urias in public! Tenismenul i-a dat o palma peste ceafa in vazul tuturor!

Brigitte si Ilie Nastase au decis sa ia o pauza in relatie. Desi cei doi nu se inteleg deloc bine in ultima perioada, momentele tensionate par sa iasa la suprafata chiar si in public. Astfel, la evenimentul de.

E oficial! Brigitte despartita de Ilie Nastase: Mi-a zis vreau sa pleci din casa!

Brigitte si Ilie Nastase au avut parte de o perioada destul de grea in relatie. Se pare ca in loc de o imbunatatire in viata lor de cuplu, totul merge spre rau. Ea si-a luat astfel.

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

Liderul sirian Bashar al-Assad, prima reactie la atacul SUA: Este un act iresponsabil!

Liderul sirian Bashar al-Assad a catalogat atacul Statelor Unite ale Americii asupra bazei aeriene Shayrat drept un act iresponsabil, la cateva ore dupa declaratia facuta de presedintele rus.

Un copil de cinci ani a fost salvat de pompieri, dupa ce si-a prins capul intr-un tobogan

Un copil in varsta de 5 ani a fost salvat, miercuri, de pompierii din Oradea dupa ce a ramas cu capul blocat in toboganul dintr-un loc de joaca, a anuntat Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU Crisana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )