Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Bebe Cotimanis dupa ce a fost inlocuit de Florin Calinescu la Romanii au Talent

ADPM ADPM,
Prima reactie a lui Bebe Cotimanis dupa ce a fost inlocuit de Florin Calinescu la Romanii au Talent

Bebe Cotimanis a oferit prima declaratie dupa ce s-a aflat ca a fost inlocuit de Florin Calinescu la pupitrul juriului emisiunii Romanii au talent. Iata ce a declarat actorul. continuă pe ADPM

De ce a fost inlocuit sensibilul Cotimanis cu ironicul Calinescu: El ar putea sa deturneze tot ceea ce e fals, stupid si plicticos

Revenirea lui Florin Calinescu 59 de ani) in televiziune, ca membru al juriului Romanii au talent ridica semne de intrebare cu privire la decizia Pro TV ca Bebe Cotimanis 60 de ani) sa fie inlocuit cu acesta.

Florin Calinescu revine la ProTV. Va juriza Romanii au talent in locul lui Bebe Cotimanis

Florin Calinescu, cel care a fost in anii de inceput ai ProTV vedeta simbol a statiei TV, va reveni pe micile ecrane chiar la postul din Pache Protopopescu, ca jurat in cadrul urmatorului sezon al emisiunii Romanii au talent. Calinescu il va inlocui pe Bebe Cotimanis, potrivit anuntului facut luni seara in cadrul Stirilor ProTV.

EXCLUSIV Bebe Cotimanis, despre plecarea de la Romanii au talent si revenirea lui Florin Calinescu: Este decizia mea. Nimeni nu e de neinlocuit

Constantin Bebe Cotimanis 60 de ani) a comentat, pentru Adevarul, mutarea de la masa juriului Romanii au talent, precizand ca hotararea i-a apartinut si salutand decizia postului Pro TV de a-l inlocui cu Florin Calinescu.

Prima reactie a lui Victor Hanescu dupa ce a lesinat la Rennes. Tenismenul explica de ce s-a intamplat asta

Tenismenul roman Victor Hanescu a avut mari probleme de sanatate, la turneul de la Rennes, unde trebuia sa joace azi alaturi de Marius Copil.

George Cosac: Este o mare pierdere! Chiar ieri am vorbit cu Florenta Mihai. Prima reactie a presedintelui FRT

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a spus ca Florenta Mihai, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost una dintre cele mai mari jucatoare ale tenisului romanesc si este o mare pierdere.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )