Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prima reactie a lui Boureanu dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare: ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt acasa alaturi de familia mea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Boureanu dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare: ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt acasa alaturi de familia mea

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat, joi, pe Cristian Boureanu la un an si noua luni de inchisoare cu suspendare si 90 de zile de munca in folosul comunitatii in dosarul de ultraj intocmit. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Iohannis dupa ce Dancila a anuntat OUG pe referendum: Sper sa se abtina

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Dancila a anuntat OUG privind referendumul pe justitie. Daca actul normativ trece in forma propusa, atunci seful statului va fi redus la tacere pe toata durata campaniei. Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat ca Guvernul se pregateste sa-i interzica sa se implice in [] .

Prima reactie a Printului Harry, dupa ce Meghan Markle a nascut: ce spune despre numele mostenitorului

Printul Harry a avut o prima reactie dupa ce sotia sa, Meghan Markle, a nascut un baietel. El a stat de vorba cu jurnalistii imediat dupa nasterea copilului sau. Printul Harry a declarat, luni, imediat dupa nasterea primului sau copil, ca este cea mai frumoasa experienta pe care a trait-o vreodata. Vizibil emotionat, el s-a [] .

DIN FRUNTEA ANAF, LA INCHISOARE Sorin Blejnar a fost condamnat cu executare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta, decizia fiind definitiva.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

Cazul infiorator al barbatului atacat de o haita de caini de vanatoare: N-am mai avut speranta ca scap. Proprietarul animalelor a fost trimis la inchisoare

Un barbat de 68 de ani din Ilfov a ajuns la inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru nerespectarea legii privind regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi. Concret, haita de caini de vanatoare a barbatului a scapat in strada si a atacat un om provocandu-i rani grave.

Nicusor Constantinescu, condamnat la inchisoare cu executare si in dosarul achizitiei elicopterului prabusit in Siutghiol

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul referitor la achizitia elicopterului prabusit in lacul Siutghiol. Decizia instantei nu este definitiva, transmite Mediafax.

Traian Basescu, prima reactie dupa acuzatiile ca a turnat la Securitate sub numele Petrov

CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea, dupa ce ar fi aparut elemente noi la dosar. intrebat de reporterul Antena 3 ce parere are despre de.

Prima reactie a lui Meghan Markle, dupa ce a devenit mama: Am cei mai grozavi baieti

Printul Harry si Meghan Markle, duce si ducesa de Sussex, l-au prezentat public pentru prima oara pe fiul lor, miercuri. Este magic. Este incredibil. Era un vis pentru mine, asa ca ultimele zile au.

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )