Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima reactie a lui Dacian Ciolos dupa atacul de la Munchen

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Dacian Ciolos dupa atacul de la Munchen

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, sambata, solidaritatea cu poporul german si a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Munchen. Sunt alaturi de poporul german cu cele mai. continuă pe Antena3

Mesajul teroristilor dupa atacul de la Munchen

Simpatizanti ai gruparii Statul Islamic si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa atacul armat care a avut loc vineri intr-un centru comercial de langa Stadionul Olimpic din capitala.

Dacian Ciolos: Evolutia romanilor raniti in atacul de la Nisa este buna. Sper ca se vor insanatosi cat mai repede

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari, miercuri, ca autoritatile romane pastreaza legatura cu reprezentantii serviciilor medicale franceze, privind evolutia starii de sanatate a romanilor raniti in atacul terorist de la Nisa.

Nu am fost atat de debusolat niciodata in viata mea ca dupa atacul de la Munchen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca atacul de la Munchen l-a debusolat, in contextul in care Germania este perceputa ca o garantie de stabilitate in zona.

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Dacian Ciolos: Este important ca Turcia sa se intoarca la ordinea constitutionala, la respectarea principiilor statului de drept si a drepturilor omului

Premierul Dacian Ciolos considera ca, dupa lovitura de stat esuata, Turcia trebuie sa se intoarca la ordinea constitutionala, la respectarea principiilor statului de drept si a drepturilor omului .

De ce sa nu candideze Dacian Ciolos? Doar pentru ca PSD are oroare de oameni decenti?

O intrebare grea pluteste in aer de ceva vreme, dar nimeni nu pare dispus sa o afirme raspicat: va participa Dacian Ciolos la alegerile din acest an - altfel decat ca organizator al acestora, in calitate de premier in functie? Ei bine, la aceasta intrebare nepusa, inainte ca Dacian Ciolos insusi sa dea un raspuns, incep sa raspunda partidele. Si avem aici un foarte interesant dans ritualic.

Dacian Ciolos indeamna romanii sa doneze prin SMS pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos indeamna romanii sa doneze bani prin SMS pentru aducerea operei Cumintenia Pamantului in patrimoniul public.

Dacian Ciolos a numit noi secretari de stat: Laurentiu-Danut Vlad la Ministerul Educatiei si Ioana Ursu la Sanatate

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat, miercuri, deciziile de eliberare din functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei a lui Gigel Paraschiv si de numire in acest post a lui Laurentiu-Danut Vlad, in timp ce la Ministerul Sanatatii a fost numita ca secretar de stat Ioana Ursu.

Dacian Ciolos, preocupat de subiectul taierilor ilegale de paduri

Premierul Dacian Ciolos spune ca este preocupat de subiectul taierilor ilegale de paduri, precizand ca s-a bucurat sa vada ca Ministerul Mediului a lansat aplicatia Inspectorul padurii, cu ajutorul careia pot fi verificate transporturile de lemn.

10 luni de inchisoare pentru un barbat care voia sa vanda obiecte colectate la Nisa, dupa atacul terorist

Un barbat a fost condamnat, miercuri seara, la 10 luni de inchisoare, pentru ca a vrut sa vanda pe Internet obiecte pe care le adunase de pe Promenade des Anglais, dupa atacul terorist, informeaza AFP, citat de News. ro. 84 de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )