Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa moartea celor doi romani in atentate

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa moartea celor doi romani in atentate

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, sambata, dupa ce Ministerul de Externe a confirmat moartea a doi romani in atentatele de la Paris. continuă pe România Liberă

Decizie definitiva: Presedintele Klaus Iohannis a pierdut o casa din centrul Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut o casa din centrul istoric al Sibiului, dupa ce a pierdut un proces la Curtea de Apel Bucuresti.

VIDEO Klaus Iohannis pleaca in Malta pentru summitul anti-migratie: Trebuie sa intarim granitele exterioare ale UE. Pozitia Romaniei este neschimbata

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa, miercuri, inainte de a pleca in Malta, la summitul european pe tema migratiei. Romania este solidara cu restul statelor UE si doreste ca impreuna cu acestea sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a putea gestiona acest flux important de refugiati, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri noaptea, pe pagina de Facebook, ca atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un apel pentru mediul international, in lupta anti-terorism, .

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara imobilul pe care s-a intabulat abuziv!

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut imobillul pe care s-a intabulat in mod nelegal, a stabilit Curtea de Apel Brasov. Hotararea este irevocabila.

Klaus Iohannis anunta ca va participa la doua intalniri in Malta pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, la ora 11. 30 o declaratie de presa. Summit intre UE si tari din Africa Consiliu Extraordinar Ambele se vor desfasura in Malta, Voi participa la am Stire in curs de actualizare .

Curtea de Apel Brasov, decizie definitiva: Klaus Iohannis pierde o casa din Sibiu

Familia lui Klaus Johannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu, nr 29, din Sibiu, a decis Curtea de Apel Brasov, dupa un proces care a durat 16 ani, scrie TurnulSfatului. ro.

Mesajul lui Klaus Iohannis, dupa ce MAE a confirmat ca doi romani au fost ucisi la Paris

Mesajul lui Klaus Iohannis, dupa ce MAE a confirmat ca doi romani au fost ucisi la Paris:in tragedia de azi-noapte din Paris si-au pierdut viata doi cetateni romani. Din nou, sufletele noastre sunt in.

Klaus Iohannis pierde, prin decizie definitiva, o casa din Sibiu

Familia presedintelui Klaus Johannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu, numarul 29, din Sibiu, potrivit unei decizii adoptate astazi de Curtea de Apel Brasov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )