Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie a lui Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, miercuri seara, ca raportul de evaluare a activitatii sale este modul prin care Executivul, prin ministrul justitiei, intelege sa respecte independenta Ministerului Public. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Conferinta de presa la 19.30

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader.

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi la finalul declaratiei de presa

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, miercuri seara, ca raportul de evaluare a activitatii sale este modul prin care Executivul, prin ministrul justitiei, intelege sa respecte independenta Ministerului Public.

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

PNL, prima reactie dupa revocarea lui Lazar: Crima organizata ramane la planul initial: destructurarea intregului sistem de justitie

PNL a reactionat prin vocea Ralucai Turcan privind decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a il revoca din functia de procuror general pe Augustin Lazar. Liderul deputatilor liberali arata ca.

Nadia Comaneci, prima reactie dupa ce a aflat ca Ilie Balaci a murit: O mare legenda...

Nadia Comaneci, fosta mare gimnasta, a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat de moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci. O mare legendas-a stins din viata. Unul dintre ce.

S-a aflat MISTERUL plecarii URGENTE in concediu a lui Tudorel Toader. Ce PREGATESTE ministrul Justitiei (FOTO)

Misterul plecarii in concediul a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost elucidat. Dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea l-a trecut pe lista ministrilor ce vor fi remaniati, Toader a declarat ca nu se.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

Opozitia a depus motiunea Ministrul Justitiei, un ministru de nota 4. Presedintele PNL: Arunca in aer sistemul de justitie

Opozitia cere oficial demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in urma raportului Comisiei de la Venetia. PNL si USR critica critica modificarile aduse Legilor justitiei si Codurilor penale si cer d.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )