Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce Serban Nicolae a propus gratierea coruptiei: Categoric, nu sustin legea!

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce Serban Nicolae a propus gratierea coruptiei: Categoric, nu sustin legea!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti dimineata, ca nu sustine amendamentele depuse de liderul senatorilor PSD Serban Nicolae la legea gratierii, printre care ar scapa de puscarie si condamnatii pentru coruptie. Unul dintre beneficiarii amendamentelor lui Serban Nicolae ar fi chiar Liviu Drganea. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Eu NU sustin gratierea pentru fapte de coruptie

Liviu Dragnea, reactie neasteptata in cazul legii gratierii. Liderul PSD a anuntat ca nu este de acord cu amendamentele propuse de Serban Nicolae potrivit carora abuzul in serviciu intra in.

Liviu Dragnea: M-am cam saturat sa fiu acarul Paun, orice initiativa in PSD eu sa decontez / Nu sunt de acord cu gratierea faptelor de coruptie, dar nici cu atacurile violente la adresa lui Serban Nicolae / Nu am discutat in partid despre cooptarea UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reiterat marti seara, la Antena 3, ca nu sustine amendamentele propuse de senatorul PSD Serban Nicolae privind gratierea inclusiv a celor condamnati pentru coruptie, subliniind ca exprima aceasta pozitie in calitate de sef al partidului. Eu cand exprim o pozitie, ea reprezinta PSD, a spus Dragnea, care a adaugat ca, in schimb, nu este de acord cu atacurile destul de violente la adresa lui Serban Nicolae, pentru ca nu putem contesta ideea de dezbatere. Liderul PSD a mai afirmat ca nu s-a discutat in interiorul partidului o posibila cooptare a UDMR la guvernare, dar ca, pe viitor, nu exclude nimic.

Serban Nicolae: Categoric, Liviu Dragnea a vorbit in nume personal despre legea gratierii, nu a fost luata o decizie

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor prin care ar urma sa gratiate inclusiv persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune propunerilor sale. Totodata, Nicolae a afirmat ca nu mai e ca pe vremuri, cu opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit.

Serban Nicolae: Categoric, Liviu Dragnea a vorbit in nume personal despre legea gratierii, nu a fost luata o decizie la nivelul conducerii partidului

Senatorul PSD Serban Nicolae, autorul amendamentelor prin care ar urma sa fie gratiate inclusiv persoanele condamnate pentru fapte de coruptie, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in calitate de lider al partidului cand a spus ca se opune propunerilor sale. Totodata, Nicolae a afirmat ca nu mai e ca pe vremuri, cu opinia unica ce emana de la partid si de la conducatorul iubit.

Serban Nicolae sustine ca Liviu Dragnea a vorbit in nume personal, nu in numele PSD, cand a spus ca se opune propunerilor sale despre gratierea coruptiei

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, marti, ca in mod categoric, liderul partidului, Liviu Dragnea, a vorbit doar in nume personal, nu in numele PSD, cand a spus ca respinge propunerile sale privind gratierea faptelor de coruptie.

Dragnea: M-am cam saturat sa fiu acarul Paun. Pentru oricine are initiativa in PSD, eu sa decontez... Nu sunt de acord nici cu atacurile violente la adresa lui Serban Nicolae

Nu sunt de acord cu gratierea faptelor de coruptie, dar nici cu atacurile destul de violente la adresa lui Serban Nicolae, a declarat Liviu Dragnea, care a mai precizat ca s-a cam saturat sa fie acarul.

Liviu Dragnea: Categoric nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie

Nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie, categoric nu, a declarat marti Liviu Dragnea, intrebat de reporteri daca sustine initiativa colegului din PSD, Serban Nicolae. Nu cred ca e o graba foarte mare cu aceasta lege. Oricine poate depune amendamente; e cale lunga pana la decizia finala, a mai spus Dragnea.

Turcan: Dragnea sa-i ceara lui Serban Nicolae sa retraga amendamentele la Legea gratierii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, marti, ca PSD si liderul acestui partid continua o strategie duplicitara in privinta gratierii coruptilor. Reactia vine dupa ce liderul PSD a declarat ca nu sustine amendamentele propuse de liderul senatorilor social-democrati Serban Nicolae.

Ministrul Justitiei nu este de acord cu gratierea coruptilor. Amendamentele ar reprezenta o propunere personala a lui Serban Nicolae

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca personal nu este de acord cu gratierea faptelor de coruptie. Declaratia ministrului vine dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae a depus mai multe amendamente la proiectul Legii gratierii, care presupun ca cei condamnati pentru coruptie sa fie gratiati.

Radu Banciu: Ce palma urmeaza sa luam de la oamenii politici! Toti borfasii vor iesi din puscarie, ca asa vrea Serban Nicolae sau PSD-ul! Ce politician din ultimii 25 de ani poate sa spuna ca el nu a facut abuz? (VIDEO)

Radu Banciua vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )