Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare: sute de fani i-au scandat numele in fata casei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare: sute de fani i-au scandat numele in fata casei VIDEO

Starul bollywoodian Salman Khan 52 de ani) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie protejata, fapt petrecut in urma cu 20 de ani. Sute de fani i-au scandat numele in fata tribunalului si la resedinta sa din Mumbai. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost CONDAMNAT pentru UCIDERE. Sute de fani i-au SCANDAT numele in fata casei. Iulia Vantur, DEVASTATA (VIDEO)

Starul bollywoodian Salman Khan iubitul Iuliei Vantur) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie.

Iulia Vantur rasufla usurata! Salman Khan a scapat din puscarie. Ce cautiune a platit actorul

Starul indian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa rara, protejate de lege. Starul ar fi.

Actorul indian Salman Khan a fost eliberat pe cautiune

Un judecator indian a autorizat, sambata, eliberarea pe cautiune a starului de la Bollywood Salman Khan, condamnat joi la cinci ani de inchisoare pentru ca a ucis ilegal animale protejate prin lege in urma cu 20 de ani, potrivit unuia dintre avocatii sai, citati de AFP.

A ucis o tanara si totusi a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Cum a fost posibil asa ceva

Andrei Caramelea, soferul care acum un an a ucis o tanara si a ranit cinci angajati in curtea fabricii Leoni din comuna argeseana Bascov, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Sentinta Curtii de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )