Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda

Mijlocasul Valentin Mihaila este eroul nationalei de tineret in acest moment dupa cele patru goluri marcate in poarta Finlandei. continuă pe Online Sport

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Prima reactie a lui Dan Barna: candidatul la prezidentiale anunta ca NU isi da demisia si il sustine pe Iohannis

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis.

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

Mirel Radoi, un selectioner fericit. Prima reactie dupa victoria cu Finlanda

Nationala de tineret si-a revenit dupa inceputul ezitant de campanie si a bifat a treia victorie la rand cu Mirel Radoi pe banca in calificarile pentru Europeanul din 2021.

Prima reactie a presedintelui Iohannis dupa demiterea Guvernului de la Chisinau: Demersul este impotriva intereselor Republicii Moldova

Demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, intrebata de unde a avut bani pentru cele patru case: Ghinion, eu n-am facut meditatii pentru sase case

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a fost intrebata joi seara de unde a avut bani pentru cele sase case care apar in declaratia de avere a acesteia, in contextul in care social-democratii l-au atacat de mai multe ori pe Klaus Iohannis pe motiv ca ar detine sase case.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )