Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prima reactie a lui Valer Dorneanu dupa ce a fost huiduit si apostrofat de un grup de protestatari (VIDEO)

B1 B1,
Prima reactie a lui Valer Dorneanu dupa ce a fost huiduit si apostrofat de un grup de protestatari (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca nu va depune nicio plangere penala dupa ce a fost urmarit de un grup de protestari cunoscuti, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu,. continuă pe B1

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, huiduit si apostrofat de protestatarii rezist: Sluga PSD!

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa.

VIDEO Presedintele CCR, Valer Dorneanu, urmarit pna acasa si apostrofat de protestatari rezist

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii si au mers cu el pana acasa, transmite Mediafax.

Protestatarii rezist l-au urmarit si apostrofat pe Valer Dorneanu, presedintele CCR, pana acasa - VIDEO

Un filmulet postat pe Facebook ii arata pe cativa protestatari rezist, printre care Cristian Dide si Marin Ceausescu, apostrofandu-l pe Valer Dorneanu, presedintele CCR. Protestatarii spun ca l-au intalnit.

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

Membru CSM, solicitare pentru Augustin Lazar, dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Victor Alistar,membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM),ii solicita procurorului general, Augustin Lazar, sa ia masuri urgente in cazul violentelor precum cele la care a fost supus.

Prima reactie a PSD in scandalul dintre Tutuianu si Radulescu: Facem un apel, dar nu discutam la infinit

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, le transmite social - democratilor Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu sa nu se mai certe in public. Totul dupa ce. astazi, Tutuianu a anuntat ca i.

Prima reactie a lui Dragnea dupa disputele din CEx: Va exista un vot

In timpul sedintei CEx, presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit putin din sala, suficient cat sa transmita ca razboiul din partid se va transa printr-un vot. Potrivit unor surse politice, Dragnea are o majoritate lejera in CEx.

Elena Udrea a nascut. Prima reactie a tatalui fetitei

Elena Udrea a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vestea aparitiei pe lume a Evei Maria a fost confirmata de tatal acestei, Andrei Alexandrov. Astazi ora 14:00, micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia pri.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )