Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce Simona Halep a trecut pe locul 2 WTA

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Mariei Sarapova dupa ce Simona Halep a trecut pe locul 2 WTA

De azi, Simona Halep revine pe locul doi in lume, trecand inaintea Maria Sarapova, gratiei rezultatului mai bun obtinut la Stuttgart. continuă pe Adevărul

CTP se intreaba dupa ce Simona Halep a pierdut la Stuttgart. De ce antrenorul Victor Ionita n-a fost chemat deloc?

Simona halep a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, dar a reusit un meci extraordinar in fata danezei Caroline Wozniacki.

Clasament WTA dupa Stuttgart: Cate puncte are Simona Halep in fata Mariei Sarapova

Simona Halep, 2 WTA incepand de luni, va avea mai multe puncte in clasament decat Maria Sarapova, in urma turneului de la Stuttgart, Germania, acolo unde au fost eliminate ambele jucatoare.

Simona Halep la Stuttgart. Prima declaratie dupa ce a aflat ca va redeveni numarul 2 mondial si de ce e importanta aceasta clasare in ierarhia WTA

Simona Halep va redeveni de luni numarul doi mondial, deoarece rusoaica Maria Sarapova a pierdut la Stuttgart in fata nemtoaicei Angelique Kerber,.

Simona Halep la Stuttgart: prima reactie dupa infrangerea cu Wozniacki din semifinale

Simona Halep a cedat dupa aproape trei ore de joc in semifinalele turneului de la Stuttgart, fiind invinsa de Caroline Wozniacki.

Simona Halep e pe locul 2, urmeaza Madridul. Cate puncte o separa de Serena Williams si de Maria Sarapova

Pana la urma, semifinala de la Stuttgart e un rezultat bun pentru Simona Halep. Mult mai bun in comparatie cu ce a reusit Maria Sarapova, scoasa din competitie de la primul meci de Angelique Kerber.

Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

Jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, sambata, ca singurele jucatoare periculoase pentru Simona Halep, numarul 3 mondial, raman Serena Williams si Maria Sarapova, informeaza Mediafax. Halep este foarte.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Prea multe erori

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate. Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

WTA Stuttgart: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 7-5, 5-7, 6-2/ Halep, eliminata in semifinale - Fortata sa greseasca

Principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart de categorie Premier) dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep a parasit competitia in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa, in trei seturi 7-5, 5-7, 6-2) de Caroline Wozniacki. Simona si-a facut in doar putine momente jocul sau de regularitate, principalul motiv al infrangerii fiind numarul mare de erori nefortate Caro a returnat aproape tot). Meciul a durat doua ore si 59 de minute. In urma acestui rezultat, scorul intalnirilor directe a devenit 2-2.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 15:00)/ La un pas de semifinale

Ramasa principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep o va intalni in sferturile de finala pe Sara Errani locul 15 WTA). Meciul va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )