Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE. continuă pe Hotnews

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Raportul MCV are iz politic si multe interese

ACTUALIZARE - Tudorel Toader: Sa nu spuna cineva ca o recomandare, indiferent a cui este ea, trece peste o decizie a Curtii Constitutionale Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca autoritatile cu atributii in domeniul legiferari in Romania trebuie sa aiba libertatea de a face legi, el afirmand, in cotextul in care vorbea despre recomandarile din cadrul celui mai nou raport MCV, ca insasi semantica termenului recomandare arata ca aceasta nu este un act obligatori. ------- Ministrul Justitiei Tudorel Toader a avut astazi prima reactie dupa prezentarea raportului MCV, afirmand ca acesta are iz politic si dublu standard.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

DNA, reactie dupa raportul MCV. Ce spun procurorii anticoruptie

DNA a transmis un comunicat de presa in care anunta ca a luat la cunostinta despre continutul raportului MCV. Institutia precizeaza ca trateaza cu atentie recomandarile facute de Comisia.

Lider PSD, REACTIE VIRULENTA dupa raportul MCV. Ministrul Apararii: Romania primeste recomandari sa isi ignore Constitutia si noi tinte de neatins

Romania este si va ramane o tara pro-europeana, spune unul dintre liderii PSD, Mihai Fifor, ministru al Apararii, dupa publicarea raportului MCV, in care expertii de la Comisia Europeana critica dur.

Reactia dura a lui Florin Iordache dupa Raportul MCV din Parlamentul European despre Romania: E un dispret total

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

CSM, reactie dupa raportul MCV: Se impune a fi semnalate unele erori

Consiliul Superior al Magistraturii a emis, miercuri, un punct de vedere in urma raportului UE privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. Redam continutul.

Unde a plecat Augustin Lazar in plin scandal pe justitie dupa raportul MCV

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar a vizitat in data de 13 noiembrie Muzeul National Etrusc Vila Giulia din Roma, conform unei informatii exclusiveQ Magazine. Augustin Lazar, alaturi de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )