Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima reactie a Olgutei Vasilescu dupa ce a fost respinsa pentru functia de ministru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima reactie a Olgutei Vasilescu dupa ce a fost respinsa pentru functia de ministru

Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca si-a dorit foarte mult sa ajunga ministru al Transporturilor si ca si-a asumat riscul sa fie respinsa pentru ca stia ca presedintele Klaus Iohannis este ranchiunos. continuă pe Wall-Street Ro

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

Augustin Zegrean explica situatia Olgutei Vasilescu, refuzata de presedinte pentru Ministerul Transporturilor si propusa din nou pentru alt portofoliu, care nu este nsa vacant

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean explica pentru HotNews situatia Olgutei Vasilescu, respinsa de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, dar propusa de PSD in sedinta de marti seara pentru portofoliul de la Dezvoltare. El spune ca seful statului poate refuza sa o numeasca, pentru ca, desi este vorba despre aceeasi persoana, este prima propunere, fiind vorba despre un alt portofoliu. Postul nu este vacant insa, tot Iohannis fiind cel care a refuzat sa il revoce din functie pe Paul Stanescu. Zegrean mai afirma ca iesirea din situatie ar fi dialogul presedinte - premier, in baza Constitutiei, care arata ca presedintele nu are drept de veto, dar poate cere prim-ministrului sa renunte la propunerea facuta, atunci cand constata ca persoana propusa nu indeplineste conditiile legale pentru exercitarea functiei de membru al Guvernului.

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse de Laufer presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

Laufer nu este un infractor. Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )