Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima reactie a premierului spaniol dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Antena3 Antena3,
Prima reactie a premierului spaniol dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a negat duminica seara ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta, informeaza Reuters. Consultarea populara a fost o parodie a insesi. continuă pe Antena3

Catalanii infierbanta Spania cu referendumul pentru independenta. Premierul Mariano Rajoy nu participa la summitul UE

Catalanii vor vota duminica la referendumul asupra independentei in pofida masurilor drastice luate de guvernul spaniol pentru a impiedica desfasurarea acestuia .

Liderul catalan sustine ca alegatorii se vor manifesta pasnic la referendumul pentru independenta

Liderul Cataloniei, Carles Puigdemont, a afirmat vineri ca este sigur ca toti alegatorii se vor manifesta pasnic duminica, zi in care ei sunt chemati sa se exprime in cadrul unui referendum privind independenta regiunii.

Scenarii posibile dupa referendumul privind independenta Cataloniei

Cu o zi inainte de organizarea unui referendum pentru independenta Cataloniei, interzis de justitia spaniola, mai multe scenarii politice raman posibile dupa ziua de duminica, relateaza AFP, care prezinta o parte dintre acestea.

Ofensiva a Madridului impotriva refendumului pentru independenta Cataloniei: Politia a sigilat 1.300 de scoli si a ocupat centrul de comunicatii regional / Catalanii spun ca nu renunta si ca scrutinul se va tine

Guvernul spaniol a declansat o ofensiva in care foloseste toate mijloacele care ii stau la indemana pentru a opri referendumul pentru independenta din Catalonia, declarat ilegal de autoritatile de la Madrin. Politia spaniola a sigilat peste jumatate din scolile din Catalonia unde ar trebui sa fie sectii de votare si a ocupat centrul de comunicatii al guvernarii regionale, potrivit Reuters.

Referendumul privind independenta Cataloniei nu va avea loc, a insistat Madridul

Referendumul privind independenta Cataloniei nu va avea loc, a insistat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului spaniol, Inigo Mendez de Vigo, cu doua zile inainte de consultarea popoulara pe care Executivul catalan promite sa o organizeze cu orice pret, scrie AFP.

Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

Premierul Spaniei, Marinao Rahjoy, a negat faptul ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta. Acesta sustine ca consultarea populara a fost o o parodie a insesi esentei.

Rex Tillerson: SUA nu recunosc votul pentru independenta al kurzilor din Irak

Statele Unite nu recunosc referendumul de independenta care a avut loc in Kurdistanul irakian si face apel la incetarea amenintarilor cu actiuni reciproce, a transmis vineri intr-un comunicat secretarul de stat american Rex Tillerson, informeaza Reuters.

GALERIE FOTO Politia nationala a intervenit in forta, cu gloante de cauciuc, la referendumul pentru secesiune din Catalonia. 700 de raniti. Premierul Spaniei neaga ca ar fi avut loc un referendum

Peste 700 de persoane au fost ranite, duminica, in Catalonia, in contextul referendumului pentru independenta acestei regiuni fata de Spania.

GALERIE FOTO Politia nationala a intervenit in forta, cu gloante de cauciuc, la referendumul pentru secesiune din Catalonia. 460 de raniti. Premierul Spaniei neaga ca ar fi avut loc un referendum

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a negat, duminica seara, ca in Catalonia ar fi avut loc un referendum pentru independenta.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )