Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

B1 B1,
Prima reactie a PSD dupa respingerea definitiva a RovaneiPlumb de catre comisia JURI: O CONSPIRATIE!

Vicepresedinte PSDGabriel Zetea acuza o conspiratie cu privire la respingerea definitiva a RovaneiPlumbde catre Comisia JURI. Zetea nu considera decizia JURI a fi un dezastru pentru PSD. continuă pe B1

Primele reactii din PSD dupa respingerea Rovanei Plumb

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa la ora 19 in urma respingerii definitive a Rovanei .

Ludovic Orban, prima reactie dupa anuntul BEC. Ordinea candidatilor de pe buletinul de vot de la alegerile prezidentiale din noiembrie a fost trasa la sorti, sambata

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie publica, dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ordinea finala de pe buletinul de vot a candidatilor de la alegerile prezidentiale din.

Prima reactie a Rovanei Plumb dupa ce a fost respinsa definitiv de JURI: O decizie profund incorecta

Rovana Plumb are o prima reactie la decizia de luni a Comisiei juridice a Parlamentului European, care i-a respins definitiv candidatura pentru postul de comisar european pentru transporturi. Ea sustine ca hotararea este una profund incorecta, contrara Regulamentului de Procedura a Parlamentului European si eminamente politica. De asemenea, ea ii acuza pe presedintele Klaus Iohannis si pe liderii opozitiei ca i-au blocat candidatura si invoca lobby-ul negativ agresiv exercitat impotriva Romaniei de catre liderul grupului europarlamentar Renew Europe, Dacian Ciolos. Cum a stins Rovana Plumb datoria de 800. 000 de lei: Cu o cota parte de 0 dintr-un apartament si una de 58 din altulRespingerea comisarilor propusi de Romania si Ungaria, problema politica majora pentru sefa Comisiei Europene. Are doar doua variante.

Victor Ponta vrea sa devina comisar european, dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb

Victor Ponta vrea sa puna mana pe postul de comisar european dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb. Liderul Pro Romania vrea sa faca un troc cu PSD. Acesta promite sa nu sustina motiunea de.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut la Beijing, in fata Ekaterinei Alexandrova. Dezamagire fara margini

Simona Halep a fost eliminata in turul II la China Open! Campioana nostra a parasit prematur turneul de la Beijing. Rusoaica a invins-o cu 2-6, 3-6, dupa o partida de o ora si 5 minute. Ce reactie a avut Simona Halep, dupa ce a vazut ca a pierdut? Simona Halep, eliminata in turul II la .

Tudor Chirila, prima reactie dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei. Cum isi explica gestul nebunesc

Tudor Chirila si Horia Brenciu au oferit un moment cum rar iti este dat sa vezi la ultima editie a emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV. Tudor s-a dezbracat si l-a calarit pe Brenciu, spre amuzamentul publicului si al telespectatorilor. Dupa emisiune, Chirila si-a cerut scuze pe Facebook pentru scena de vineri seara si .

Fosta sotie, prima reactie dupa stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Cum a primit vestea

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a reactionat la stirea falsa care spunea ca iubitul artist a murit. Mihaela Constantinescu, alaturi de prietenii buni si familie sunt extrem de indignati de cele scrise si dezamagiti de vestea tragica ce nu avea un strop de adevar in ea. Cum a reactionat si ce era pe cale .

Prima reactie din PMP, dupa anuntul BEC. Eugen Tomac: Paleologu, singurul candidat cu un proiect de tara, usor de gasit pe buletin de toti romanii

Eugen Tomac, presedintele PMP, a oferit si el prima reactie a formatiunii sale, in contextul in care Biroul Electoral Central a anuntat ordinea de pe buletinul de vot a candidatilor la alegerile prezidentiale di.

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Dacian Ciolos, dupa respingerea Rovanei Plumb: Guvernul a pierdut legitimitatea. Iohannis trebuie sa se implice

Dacian Ciolos sustine ca Guvernul PSD si-a pierdut legitimitatea pentru a mai propune un nume de viitor comisar, dupa ce Comisia Juridica a respins candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )