Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Antena3 Antena3,
Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat pentru Mediafax, ca masurile luate in privinta lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M. PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice si ca dosarul penal a fo. continuă pe Antena3

Reactia sefului Politiei Romane in scandalul placutelor anti-PSD

In prima sa reactie publica, la Realitatea TV, cu privire la dosarul penal deschis pe numele lui Razvan Stefanescu, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, nu a reusit sa aduca mai multa lumina in acest caz.

Seful Politiei Romane se contrazice cand explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Declaratii halucinante ale Politiei Romane privind soferul cu numere anti-PSD: in momentul intrarii in tara indeplinea conditiile legale, ulterior am stabilit ca a comis o infractiune (VIDEO)

Politia Romana a organizat luni o conferinta de presa special pentru a prezenta situatia soferului care a venit cu numerele de inmatriculare preferentiale din Suedia in care se transmitea un mesaj injurios la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )