Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prima sedinta de Guvern de la izbucnirea crizei politice

Antena3 Antena3,
Prima sedinta de Guvern de la izbucnirea crizei politice

Guvernul va avea, marti, o sedinta, prima de la demisiile inaintate de ministrii din Cabinetul condus de Sorin Grindeanu. Sedinta Executivului va incepe la ora 12. 00, au precizat, pentru. continuă pe Antena3

Premierul Grindeanu da termen pentru incheierea crizei politice

Premierul Sorin Grindeanu ofera pentru prima data un termen pentru incheierea crizei politice. Grindeanu spune ca saptamana viitoare vom avea un deznodamant clar. Pana.

Radu Tudor: Semnal important pentru Romania, ignorat din cauza crizei politice

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogul sau ca din cauza crizei politice din acest moment, Romania pierde un semnal important dat de un inalt oficial strain in tara.

Trecerea motiunii de cenzura este singura solutie pentru rezolvarea crizei politice. Nu exista forte de opozitie capabile sa preia guvernarea

Aceasta-i realitatea politica a momentului. Sa ne imaginam ca, din varii motive, polite de platit, ruperi de segmente din PSD si/sau ALDE, motiunea de cenzura nu trece. Ar ramane Grindeanu singur, dat afara din PSD, obligat sa formeze un alt guvern, cu alta componenta politica. Care va urma sa fie validat de parlament.

Trecerea motiunii de cenzura, singura solutie pentru rezolvarea crizei politice. Nu exista forte de opozitie capabile sa preia guvernarea

Aceasta-i realitatea politica a momentului. Sa ne imaginam ca, din varii motive, polite de platit, ruperi de segmente din PSD si/sau ALDE, motiunea de cenzura nu trece. Ar ramane Grindeanu singur, dat afara din PSD, obligat sa formeze un alt guvern, cu alta componenta politica. Care va urma sa fie validat de Parlament.

Avertisment CNMR: Din cauza crizei politice, Romaniei i se poate bloca alocarea de fonduri europene

Consiliul National pentru Modernizarea Romaniei CNMR) avertizeaza ca, din cauza actualei crize politice de la Bucuresti, Comisia Europeana ar putea bloca alocarea de fonduri europene pentru Romania.

VIDEO Prima sedinta a noii conduceri PNL. Cine sunt cei 36 de membri ai Biroului Executiv condus de Orban

Noua conducere a PNL - Biroul Politic Executiv - aleasa la Congresul din weekend s-a reunit luni in sedinta pentru a decide pozitia liberalilor la motiunea de cenzura de miercuri. Ne incepem activitatea in plina criza politica le-a spus Orban liderilor liberali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )