Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prima tara din lume care interzice productia de petrol si gaze

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume care interzice productia de petrol si gaze

Parlamentul Frantei a aprobat o lege care interzice exploatarea sau productia de petrol si gaze incepand cu 2040. Sub sub noua lege, autorizatiile de sondare nu vor mai fi reinnoite si nu vor ma. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Toti nelegiuitii care ne conduc au avut un moment de soc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio tara din lume nu si-a batut joc in asemenea hal de un om important(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre funeraliile impresionante ale Regelui Mihai, precizand ca acesta trebuie primit in Romania asa.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Cine a cumparat cea mai scumpa proprietate din lume

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, este detinatorul celei mai scumpe proprietati din lume. Mohammed a cumparat de curand un castel din Franta pe care a platit aproximativ 300 de mi.

BNR: Peste 30% din firmele care vor finantare in lei sunt dispuse la o dobanda de maxim 2%

Mai mult de o treime din firmele care au nevoie de finantare in lei, respectiv 37%, sunt dispuse sa plateasca o dobanda maxima de 2%, potrivit unui sondaj realizat de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

Parlamentul a aprobat prima lege din controversatele masuri din justitie: Raspunderea magistratilor a trecut fara niciun vot impotriva

Legea 303/2004, care reglementeaza raspunderea magistratilor a trecut si de camera decizionala, Senatul. Astfel, aceasta a fost definitiv adoptata de catre legislativ si acum se va duce pe masa presedintelui Kl.

BOMBA BOMBELOR! S-a AFLAT tot! FIUL lui Tudorel Toader, unul din RAPORTACII care ELIMINA conturi si eventuri pe Facebook privind PROTESTELE (DOVADA FOTO)

Alex Toader, fiul ministrului de Justitiei, este deranjat de faptul ca studentii de la Facultatea de Drept din Iasi, unde tatal sau a fost decan, doresc sa protesteze impotriva modificarilor legilor.

FIUL lui Tudorel Toader, unul din RAPORTACII care ELIMINA conturi si eventuri pe Facebook privind PROTESTELE (DOVADA FOTO)

Alex Toader, fiul ministrului de Justitiei, este deranjat de faptul ca studentii de la Facultatea de Drept din Iasi, unde tatal sau a fost decan, doresc sa protesteze impotriva modificarilor legilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )