Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima zi de vaccinare la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: inca se moare de COVID-19, iar acest lucru ar trebui sa ne faca se ne gandim de doua ori si sa ne responsabilizeze (VIDEO)

B1 B1,
Prima zi de vaccinare la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: inca se moare de COVID-19, iar acest lucru ar trebui sa ne faca se ne gandim de doua ori si sa ne responsabilizeze (VIDEO)

In cursul zilei de miercuri, a inceput vaccinarea cadrelor medicale de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti. Managerul unitatii medicale, Beatrice Mahler, a povestit in direct pe B1 TV cum au decurs lucrurile. continuă pe B1

A inceput vaccinarea personalului medical si in spitalele suport COVID. Managerul Institutului Marius Nasta: Vaccinarea inseamna responsabilitate fata de viata noastra si a celor de langa noi

Campania de vaccinare continua astazi cu personalul medical din spitalele suport COVID, dupa ce in primele 3 zile au fost vaccinate doar cadre medicale din 10 spitale COVID din prima linie. Ca medic si mama consider ca vaccinarea inseamna responsabilitate fata de viata noastra si a celor de langa noi, spune Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, spital suport COVID.

De ce este redus numarul de infectari noi in Romania. Medicul Beatrice Mahler: Cei care stiu ca sunt bolnavi se testeaza cu antigen si nu mai vin la spital

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, atrage atentia ca testarea antigen a ajuns aproape un fenomen in Romania. Oamenii care stiu ca sunt bolnavi se testeaza cu antigen si nu mai vin la spital pentru confirmare, ceea ce influenteaza realitatea transmiterii comunitarea a virusului, potrivit Digi 24.

Dr. Beatrice Mahler: Vom prelungi aceasta stare de restrictii mult timp daca nu vom intelege ca vaccinarea anti-COVID-19 e o optiune de luat in calcul (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, a declarat luni, pentru B1 TV, ca vaccinul anti-COVID-19 care este acum disponibil si in Romania produce anticorpi .

ASTAZI Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 incepe astazi si la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )