Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMA VICTIMA a cumplitului virus AH1N1, o femeie din Iasi. Bilantul imbolnavirilor

B1 B1,
PRIMA VICTIMA a cumplitului virus AH1N1, o femeie din Iasi. Bilantul imbolnavirilor

Veste trista de la Iasi, unde opacienta a Institutului Regional de Oncologie a murit luni seara in spital, dupa ce a fost diagnosticata cu virusul gripal AH1N1. Femeia, suferea de o forma de. continuă pe B1

Carantina la spitalul de Oncologie din Iasi, 11 bolnavi de cancer s-au infectat cu virusul gripal AH1N1. Cinci dintre ei sunt in stare grava

Institutul Regional de Oncologie IRO) din Iasi se afla in carantina, dupa ce in cazul a 11 bolnavi de cancer a fost confirmata prezenta virusului gripal AH1N1, cinci dintre acestia fiind in stare grava, informeaza news. ro. Cei 11 pacienti confirmati cu virusul AH1N1 se afla internati in sectia de Terapie Intensiva a Institutului Regional de Oncologie, iar cinci dintre ei sunt in stare grava.

O pacienta de la spitalul de Oncologie din Iasi, diagnosticata cu virusul gripal, a murit

O pacienta a Institutului Regional de Oncologie din Iasi a murit luni seara in spital, dupa ce a fost diagnosticata cu virusul gripal AH1N1, transmite Agerpres.

Agresorul din Iasi, care a injunghiat un adolescent in autobuz fiindca manca seminte, a fost retinut

Barbatul care l-a injungiat pe adolescentul din Iasi intr-un autobuz a fost retinut pentru 24 de ore. Politistii au explicat ca motivul pentru care agresorul a recurs la acest gest este ca manca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )