Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prima victima a valului de canicula. Un barbat de 60 de ani a murit pe strada

Antena3 Antena3,
Prima victima a valului de canicula. Un barbat de 60 de ani a murit pe strada

Valul de canicula a facut prima victima. Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei. Cel putin 12 persoane. continuă pe Antena3

Galati: Un barbat de 60 de ani a murit pe strada, cel mai probabil din cauza caniculei

Un barbat de aproximativ 60 de ani, din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei, in conditiile in care 11 persoane au avut nevoie de ajutor medical de urgenta incepand de miercuri si pana joi, la orele amiezii, dupa ce li s-a facut rau in diferite locuri publice, anunta news. ro.

Un barbat de 58 de ani a murit inecat pe plaja Modern din Constanta. Numarul persoanelor inecate pe litoral a ajuns la 14

Un barbat in varsta de 58 de ani a murit inecat luni, dupa ce a intrat in mare in zona plajei Modern, din Constanta, fiind scos de catre salvamari, iar cadrele medicale ajunse la fata locului l-au resuscitat zeci de minute, fara succes insa, transmite News. ro. Numarul deceselor prin inec, pe litoralul romanesc, a ajuns astfel la 14.

Canicula face prima victima! Un barbat din Galati a murit pe strada!

Un barbat de 62 de ani din Galati a murit astazi, dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii. Barbatul abia iesise din bloc, pe strada Cosbuc din oras, candasimtit ca nu mai poate sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )