Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima victorie pentru fiul lui Michael Schumacher in Formula 1

Online Sport Online Sport,
Prima victorie pentru fiul lui Michael Schumacher in Formula 1

In varsta de 16 ani, Mick Schumacher a obtinut, duminica, primul sau succes in Formula 4, competitie in care a debutat chiar in acest an. continuă pe Online Sport

Fiul lui Michael Schumacher a debutat in Formula 4: Mick s-a clasat pe locul noua in prima cursa a sezonului, la Oschersleben

Fiul fostului pilot de F1 Michael Schumacher, Mick, in varsta de 16 ani, a debutat sambata in Formula 4, informeaza telegraph. co. uk. El s-a clasat pe locul noua in prima cursa a sezonului, la Oschersleben, in.

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a debutat in Formula 4

Fiul fostului pilot de F1 Michael Schumacher, Mick, in varsta de 16 ani, a debutat sambata in Formula 4, clasandu-se pe locul noua in prima cursa a sezonului, la Oschersleben, in Germania, si primind un.

Fiul lui Michael Schumacher a debutat in Formula 4

Fiul fostului pilot de F1 Michael Schumacher, Mick, in varsta de 16 ani, a debutat sambata in Formula 4, clasandu-se pe locul noua in prima cursa a sezonului, la Oschersleben, in Germania, si primind un premiu pentru cel mai bun debutant.

Mirela Boureanu Vaida revine la emisiunea Mireasa pentru fiul meu

Din 4 mai incepe adevarata provocare!Mirela Boureanu Vaida revine la Mireasa pentru fiul meu, incepand de luni, 4 mai, la aproapedoua luni dupa nasterea fetitei sale, Carla Maria. Am trait si traiesc ce.

Liga I: FC Rapid, prima victorie in ultimii 10 ani, la Brasov. Sanse la evitarea retrogradarii

FC Rapid a inregistrat o victorie uriasa in lupta pentru salvarea de la retrogradare, dupa ce a invins cu 2-1 FC Brasov, in cadrul etapei a 28-a a Ligii I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )