Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un primar condamnat pentru coruptie si patru dezertori din PSD, sustinuti de liberali la alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Un primar condamnat pentru coruptie si patru dezertori din PSD, sustinuti de liberali la alegerile locale

PNL Salaj a anuntat pe retele de socializare ca la alegerile locale din acest an va sustine cinci candidati independenti, fosti si actuali primari. continuă pe Adevărul

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

De la Brexit la Veronexit: primarul suveranist Sboarina promoveaza referendumul pentru iesirea orasului Verona din UE

Primarul din Verona a decis sa urmeze exemplul omologului sau londonez, acum prim-ministru britanic. De la Brexit la Veronexit. Municipalitatea din Verona a publicat pe site-ul sau web Proiectul legii de initiativa populara: Apel pentru un referendum privind retragerea statului din Uniunea Europeana, potrivit La Repubblica.

Certificare ISO 9001 pentru Fabrica Nokian Tyres din America de Nord

Noua fabrica Nokian Tyres din Dayton, SUA, a primit certificarea ISO 9001. Pentru a obtine aceasta certificare, companiile trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice sistemului de management al calitatii, confirmand, astfel, angajamentul fata de calitatea premium.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )