Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un primar din Arad, arestat pentru o mita de 11.000 de euro mita

Antena3 Antena3,
Un primar din Arad, arestat pentru o mita de 11.000 de euro mita

Primarul comunei Zarand din Arad, Ion Florin Mot, a fost arestat preventiv, sambata, pentru 20 de zile, de Tribunalul Bihor, pentru luare de mita si spalare de bani, potrivit Mediafax. Cu o zi in urma, edilul a. continuă pe Antena3

Primar din Arad, retinut pentru ca a primit peste 11.000 de euro mita

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, Ion Florin Mot, a fost retinut, vineri, de procurorii DNA, pentru ca a primit peste 11. 000 de euro mita, din 40. 000 de euro promisi, pentru a aviza acte necesare denuntatorului pentru a inscrie dreptul de proprietate asupra unui teren de 250 de hectare.

Un primar din Arad a fost retinut pentru 24 de ore: A primit peste 11.000 euro mita

Ion Florin Mot, primarul comunei Zarand, judetul Arad, a fost retinut, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru ca a primit peste 11. 000 euro mita, potrivit unui comunicat al.

Denuntatorul lui DAN DIACONESCU, arestat pentru mita.

Ion Mot, primarul Zarandului-Arad, cel care in 2010 l-a denuntat pentru santaj pe Dan Diaconescu, realizator OTV, a fost arestat sambata de Tribunalul Arad, pentru 29 de zile. Edilul a fost prins vineri in flagrant, cu 10. 000 de euro mita, dupa cum Romania Libera a relatat deja. Mot este acuzat si de spalare de bani. Ion Mot a acceptat de la denuntator suma totala de 40. 000 de euro pentru a-i da avize de inscriere in Cartea funciara a 250 hectare de teren. Potrivit rezolutiei procurorilor .

Primarul unei comune din Arad, retinut pentru luare de mita

Ion Florin Mot, primar al comunei Zarand, judetul Arad, a fost retinut, ieri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, potrivit surselor de presa.

Cate locuri bugetate pentru studenti ofera Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Peste 500 de locuri bugetate sunt disponibile, pentru studiile de licenta, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, la fel ca in 2012, numarul total al locurilor fiind de peste 2. 800 la studii de licenta si peste o mie la masterat, transmite Mediafax. Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, care in anul de studii incheiat a avut peste 10. 000 de studenti, are disponibile 2. 809 locuri la studii de licenta, pentru 38 de specializari, si 1,050 de locuri pentru masteranzi, in 24 de programe de .

Un general din Jandarmerie, urmarit penal pentru mita si abuz in serviciu

Generalul de jandarmerie Neculai Bontic, urmarit penal pentru luare de mita si abuz in serviciu, dadea petreceri private pe banii Jandarmeriei si le cerea subordonatilor sa-i spele chiar si masina. De.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, scrie Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri seara, .

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, transmite Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri .

Complicele care ar fi adus armele folosite de Proca in atentatul din Vitan, arestat in Republica Moldova

Barbatul suspectat ca ar fi adus in tara armele cu care Vitalie Proca a tras in atentatul dinVitan, comandat de fratiiMararu, a fost arestat inRepublica Moldova. IonDruta, condamnat.

Oferta din capitala Italiei pentru Chiriches. Se tine Reghe?

Presa italiana de miercuri anunta ca una dintre echipele de top ale campionatului italian este dispusa sa ofere 6. 5 milioane de euro pentru transferul fundasului stelist Vlad Chiriches.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )