Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un primar din Botosani a murit infectat cu noul coronavirus

B1 B1,
Un primar din Botosani a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul PSD, al comunei Baluseni judetul Botosani), a murit infectat cu noul coronavirus. Neculai Stratulat a decedat in cursul zilei de astazi, dupa ce ar fi fost infectat, scrie Agerpres. Potrivit sursei. continuă pe B1

Primarul PSD din Baluseni (Botosani) a murit infectat cu coronavirus

Neculai Stratulat, primarul PSD al comunei Baluseni din judetul Botosani, a murit, astazi, dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Primarul a fost internat inca de saptamana trecuta la un spital din Bucuresti, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata.

Primul pompier militar infectat cu noul coronavirus in Olt. A fost ziua cu cele mai multe cazuri raportate

Un pompier din cadrul ISU Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Colegii acestuia au fost plasati in izolare.

Ilija Petkovic, unul dintre fostii mari jucatori si antrenori ai Europei, a murit infectat cu coronavirus

Ilija Petkovic, fostul jucator de fotbal international iugoslav, a murit sambata la Belgrad, la varsta de 75 de ani, dupa ce a aflat ca a testat pozitiv pentru coronavirus. Ilija Petkovic a murit.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

Record de infectari de COVID-19. Cele mai afectate state de noul coronavirus

Record de infectari de COVID-19. O analiza prezentata in presa internationala reflecta viteza cu care a circulat in ultima vreme noul coronavirus. in prezent, peste 10 milioane de infectari cu noul.

De ce a prins dezinformarea in vremea pandemiei: cine si cum o promoveaza? 5G si noul coronavirus, originile unei teorii conspirationiste

Noul coronavirus a provocat reactii dintre cele mai diverse. Unii si-au luat precautii, altii l-au considerat o simpla raceala. O a treia categorie pur si simplu i-a negat existenta, considerandu-l o inventie facuta de dragul unor interese neprecizate. Pe acest teren pestrit, dezinformarea a gasit un mediu favorabil pentru a lua amploare.

Managerul unui mare lant de laboratoare medicale: Noul coronavirus a circulat in Suceava inca din ianuarie-februarie

Intr-un interviu acordat presei locale, managerul Dorna Medical, Roman Boca, a aratat ca noul coronavirus circula prin judetul Suceava inca din prima luna anului, iar cand s-a declarat epidemia lucrurile erau scapate deja de sub control.

Noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman

O echipa internationala de cercetatori a descoperit ca noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

Digi24: Un primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute a fost blocat de Facebook. Reactia acestuia

Un primar din judetul Alba care a scris pe Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )