Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primar din Hunedoara, saltat de DNA pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Primar din Hunedoara, saltat de DNA pentru coruptie

Perchezitii de amploare, luni, la Primaria din Gheorgheni, judetul Harghita. Primarul orasului a fost saltat de procurorii DNA si dus la primarie, unde au loc perchezitii intr-un dosar de coruptie. Procorurii. continuă pe Antena3

Fost director CNADNR, reclamat de ANI la DNA, pentru coruptie

Un fost director din cadrul CNADNR s-a aflat in conflict de interese, dupa ce a semnat, din partea CNADNR, un contract cu o firma care ii apartinea fratelui sau, conform unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Totodata, ANI a sesizat DNA pentru posibile infractiuni de coruptie.

Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA pentru conflict de interese si fapte de coruptie

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Razvan Emil Teodorescu, fost director in CNADNR, pentru conflict de interese si fapte de coruptie, intrucat a semnat documente privind lucrari de marcaje rutiere cu o firma a fratelui acestuia si ar fi folosit.

FBI: Un angajat bancar din New York, arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a arestat preventiv, luni, un angajat bancar din New York suspectat ca ar fi agent rus de spionaj, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )