Libnet.ro
UNICEF

08:45

Primar din Valcea, retinut pentru delapidare si abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Primar din Valcea, retinut pentru delapidare si abuz in serviciu

Primarul comunei valcene Maldaresti, Ionel Dragu, si un functionar din cadrul primariei au fost retinuti, in noaptea de joi spre vineri, pentru delapidare si abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

Primarul din Maldaresti, retinut pentru delapidare si abuz in serviciu. Politistii au gasit acasa la primar si o caprioara

Primarul Ionel Dragu a fost retinut pentru 24 de ore, in urma unor perchezitii realizate aseara la domiciliul acestuia si al unor functionari din primarie. Procurorii vor cere astazi arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului.

Notar public din Timisoara, retinut pentru complicitate la inselaciune, fals intelectual si abuz in serviciu

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea inculpatilor: Keller Wanda Kuki notar public) sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la inselaciune, fals intelectual si abuz in serviciu si Racolta Gheorghe sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la abuz in serviciu, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului de Justitie.

VIDEO Misterul sicriului gol, ingropat timp de 21 de ani. Parintii unui copil din Valcea cred ca fiica lor a fost adoptata si e vie

O intamplare aparent banala scoate la iveala o poveste terifianta, in judetul Valcea. La 21 de ani de la moartea unei fetite care ar fi avut SIDA, rudele au descoperit ca sicriul acesteia este gol.

Functionar din Primaria Sector 3, retinut pentru luare de mita, trafic de influenta si proxenetism

Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti - Sectia de urmarire penala au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, a unui expert in cadrul Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului - Primaria Sector 3 pentru luare de mita, trafic de influenta, proxenetism, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Un fost primar din Suceava a fost gasit incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Vasile Viorel Melen, fostul primar al Comunei Brodina din judetul Suceava a fost in conflict de interese dupa ce a semnat contracte in calitate de edil cu o societate comerciala condusa de sotia sa.

Directoarea unei biblioteci ucrainene din Moscova, arestata pentru promovarea de idealuri extremiste

Directoarea unei biblioteci ucrainene din Moscova a fost arestata joi, sub acuzatia ca ar fi promovat idealuri extremiste, in contextul tensiunilor dintre cele doua tari. Comitetul rus de ancheta, care se ocupa de cazuri penale majore in Rusia, sustine ca Natalia Charina a difuzat, din 2011, in randul cititorilor, carti ale lui Dmytro Kortchinsky, considerate de justitia rusa ca avand continut extremist si interzise in Rusia, potrivit AFP.

LIVE SCORE Garbine Muguruza - Angelique Kerber: Darren Cahill urmareste din tribune. Spioneaza pentru Halep? Turneul Campioanelor 2015

Garbine Muguruza, a doua favorita si Angelique Kerber 6) se vor duela in cel de-al doilea meci al zilei din Grupa Alba. Meciul va fi cel de-al patrulea duel direct dintre cele doua, pana acum scor fiind de 3-3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )