Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un primar din Vaslui implicat intr-un grav accident rutier. Soferul vinovat, un batran de 70 de ani, manca inghetata in timp ce conducea

Adevărul Adevărul,
Un primar din Vaslui implicat intr-un grav accident rutier. Soferul vinovat, un batran de 70 de ani, manca inghetata in timp ce conducea

Primarul comunei vasluiene Garceni, Sorin Scutelnicu, a fost implicat intr-un grav accident rutier produs vineri, 21 septembrie, pe raza comunei Pungesti. continuă pe Adevărul

UPDATE Microbuz din Romnia, implicat ntr-un accident rutier n Slovacia: cinci raniti / MAE: Un romn ranit grav, ceilalti patru au leziuni superficiale

Cel putin cinci cetateni romani au fost raniti dupa ce un microbuz inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Slovacia, informeaza presa slovaca, potrivit Mediafax. UPDATE: MAE anunta ca, in urma accidentului din Slovacia, un roman a fost ranit grav si transportat de urgenta la un spital din Bratislava. Ceilalti patru romani raniti au suferit leziuni superficiale.

Lider politic, implicat intr-un grav accident. Un elicopter SMURD a ajuns la fata locului

Primarul comunei vasluiene Garceni, Sorin Scutelnicu, a fost implicat intr-un grav accident rutier, pe raza comunei Pungesti. Vinovat este un barbat de 70 de ani, care intr-o curba cu vizibilitate redusa a.

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti AU MURIT intr-un accident rutier! Alti doi au ajuns la spital

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti au murit si alti doi au fost raniti intr-un grav accident rutier. Accidentul s-a petrecut in Spania. Sportivii Marti Batalle Garcia, jucator la echipa BM.

Un microbuz romanesc, implicat intr-un accident rutier in Slovacia. MAE: Un cetatean roman este grav ranit

Un microbuz romanesc a fost implicat vineri intr-un accident rutier in Slovacia, conform MAE un pasager fiind grav ranit, celelalte persoane aflate in autovehicul avand rani superficiale.

FOTO Accident rutier grav in centrul municipiului, produs de soferul unei masini cu volan pe dreapta

Un tanar grabit a provocat un accident rutier grav pe Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva. Trei autoturisme au fost implicate in coliziune, iar un taximetrist a ajuns in spital.

FOTO Accident rutier grav pe centura Caracalului. Un barbat a decedat

Traficul este deviat de pe DN 6, variata de ocolire a orasului Caracal, dupa ce un grav accident de circulatie s-a produs joi-dimineata, 20 septembrie 2018.

VIDEO Accident rutier grav pe centura Caracalului. Un barbat a decedat

Traficul este deviat de pe DN 6, variata de ocolire a orasului Caracal, dupa ce un grav accident de circulatie s-a produs joi-dimineata, 20 septembrie 2018.

GRAV accident pe Centura Capitalei: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina care nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

Doua masini si o motocicleta au fost implicate, joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe Centura Capitalei. Una dintre masini nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism si motocicletei, conform IPJ.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier produs in Galati

Trei persoane ranite au ajuns la Spitalul Municipal Tecuci, in urma unui accident rutier petrecut pe varianta de ocolire a localitatii, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul Judetean de.

Doi handbalisti spanioli au murit ntr-un accident rutier produs n drum spre un meci de fotbal

Doi handbalisti au murit si un alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Spania. Cei patru sportivi, in varsta de 19 ani, calatoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )