Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primar PSD catre Dragnea: M-am saturat de ipocriti. Cand ii auzi cu sa traiti!, cu plecaciuni...Da cine vei fi tu, frate?

B1 B1,
Primar PSD catre Dragnea: M-am saturat de ipocriti. Cand ii auzi cu sa traiti!, cu plecaciuni...Da cine vei fi tu, frate?

Sedinta PSD care a avut loc saptamana trecuta la Sibiu a fost o pierdere de vreme, sustine unul dintre edilii din judet. Cristin Magheru, cel care conduce o comuna din judetul Sibiu de 17. continuă pe B1

Primar PSD din Sibiu, dupa ce i-a asteptat doua ore pe Dragnea si Tudose: Mi-am pierdut vremea cu ei

Episodul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, alaturi de premierul Mihai Tudose, au mutat la un hotel o sedinta de partid din cauza a 20 de protestatari care asteptau in fata sediului PSD este repovestit de unul din primarii social-democrati. Acesta se arata extrem de dezamagit dupa ce a asteptat doua ore si a asistat la alte doua ore de discutii sterile: M-ati tinut ca pe un fraier, am zis!.

Un primar PSD declanseza RAZBOIUL cu dusmanii electronici si cotropitorii morali (VIDEO)

Un primar PSD-ist porneste cruciada impotriva dusmanilor electronici. intr-un discurs politic, edilul din Campia Turzii , Cristian Matei, a declarat ca azi se.

Primar PSD, dupa intalnirea cu Dragnea si Tudose de la Sibiu: Daca te uiti ce proiecte se fac in tara asta pe bani publici, mori de nervi!

Primarul din comuna sibiana Carta, Cristin Magheru, a avut la intalnirea liderilor PSD din judet cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, si cu premierul Mihai Tudose, doua interventii cu care si-a nemultumit atat colegii, cat si sefii de partid, scrie Turnul Sfatului. Publicatia citata relateaza ca primarul le-a vorbit deschis liderilor de la centru despre felul cum ar trebui condusa o primarie, despre risipa banului public, despre lipsa de control pe investitii si despre lipsa de viziune in timp.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )