Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primar PSD din Arges: in Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii (VIDEO)

B1 B1,
Primar PSD din Arges: in Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii (VIDEO)

Inca un oficial PSD sare la gatul romanilor. Un edil din judetul Arges a declarat ca in Romania sunt doar betivi, lenesi si batrani, informeaza Adevarul. Cel care a facut aceste declaratii. continuă pe B1

Primar PSD din Arges, la o intalnire oficiala: in Romania au mai ramas doar batranii, betivii si puturosii

Natalia Intotero, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, a avut o intalnire cu scantei marti, 11 septembrie, la Consiliul Judetean Arges, cu mai multi primari din judet. Cel mai vocal a fost Dumitru Voicu, edilul comunei argesene Micesti, aflata la 12 kilometri de Pitesti.

VIDEO invatatoarea care merge zilnic 100 de kilometri pana la scoala din munti unde mai invata doar sase elevi: Pornesc la drum dimineata

Singura scoala din comuna Lelese mai are sase elevi, functioneaza in cladirea Politiei si a Primariei, iar invatatoarea parcurge zilnic, dus-intors, 100 de kilometri pentru a le oferi educatie copiilor.

Catalin Ivan a trimis solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni: Amnarea unei discutii ar nsemna un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa

Eurodeputatul Catalin Ivan a trimis oficial solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni pe care, de altfel, ii acuza ca nu au avut nicio reactie pana acum in legatura cu violentele din 10 august de care se fac responsabile Guvernul si partidul lui Dragnea. Ivan mai spune ca amanarea unei dezbateri in grupul socialistilor europeni ar echivala cu un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa.

Catalin Ivan a trimis socialistilor europeni cererea de excludere a PSD din SD si demisia sa

Europarlamentarul Catalin Ivan a trimis, luni, socialistilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din SD, precum si demisia sa din grup incepand cu data de 1 octombrie, in cazul in care nu se va lua o decizie legata de protestele care au.

Catalin Ivan cere excluderea PSD din S and D

Europarlamentarul S and D Catalin Ivan a trimis, astazi, socialistilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din S and D, precum si demisia sa din grup incepand cu data de 1 octombrie, in cazul in care nu se va lua o decizie legata de protestele care au avut loc in 10 august la Bucuresti.

VIDEO Culmea traseismului. Un primar PSD trece la partidul lui Victor Ponta, dar ca sa nu isi piarda mandatul ramane membru PSD

Victor Ponta a fost prezent marti si miercuri la Timisoara, unde Pro Romania, partidul pe care l-a fondat alaturi de Daniel Constantin, are filiala. Marti, Ponta s-a intalnit cu mai multi primari si consilieri locali PSD. Unul dintre primari a anuntat ca va candida in 2020 pentru Pro Romania si pana atunci va lucra pentru partidul lui Victor Ponta, dar ca sa nu isi piarda mandatul ramane membru PSD.

Amanta chemata la bara in procesul de coruptie al unui fost primar PSD. Cine e martorul protejat Adina

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, va da ochii cu cea care i-a fost amanta pe cand amandoi lucrau la Primaria Iasi. Adina Kramer, fost Samson, locuieste acum in Germania, unde s-a casatorit cu un om de afaceri.

VIDEO Portul turistic de 1 milion de euro construit de Elena Udrea la Galati. Ce-a mai ramas din constructia distrusa de intemperii si de gunoaiele Dunarii

Portul s-a dorit un vehicul electoral pentru Basescu, dar a ajuns victima gheturilor, inundatiilor si a nepasarii. Mai nou, aluviunile si seceta au scos constructia pe uscat, astfel incat la el mai pot acosta cel mult carutele recuperatorilor de fier vechi. Specialistii spun ca locul investitiei a fost ales prost, din cauza heirupului electoral.

Sedinta tensionata la grupul PSD din Camera Deputatilor. Data sedintei Comitetului Executiv incerta. Dragnea cheama liderii din teritoriu la partid

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca parlamentarii PSD au cerut marti explicatii privind tensiunile din partid si au solicitat transarea discutiilor in Comitetului Executiv. De partea cealata, Liviu Dragnea incearca sa amane sedinta CEX astfel incat sa poata discuta cu toti liderii din teritoriu. De altfel, Marian Neacsu, mana dreapta a liderului PSD a anuntat ca presedintii organizatiilor judetene sunt invitati incepand de miercuri in Kiseleff. Cum s-au impartit taberele in PSD. Conflictul intern poate arunca majoritatea parlamentara in aer.

Romania mai ARE o sansa: dreaptaunita

Totul se joaca in zilele si lunile ce urmeaza: libertatea, democratia, apartenenta noastra la modelul si valorile occidentale. A devenit limpede ca actuala formula de guvernare distruge in fiecare zi o munca de aproape trei decenii care a insemnat re)intoarcerea Romaniei la Occident. Ei trebuie opriti cat mai urgent si cu orice pret, inainte ca Romania sa piarda totul. Singura solutie este o dreapta unita - acum.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )