Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un primar PSD din Botosani si-a facut rudele si prietenii cetateni de onoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un primar PSD din Botosani si-a facut rudele si prietenii cetateni de onoare

La cinci zile dupa ce a pierdut alegerile locale din 27 septembrie, primarul PSD din comuna botosaneana Dimacheni, Stefan Cojocariu, a convocat o sedinta de Consiliu Local CL) extraordinara in care a acordat 35 de titluri de cetateni de onoare unor apropiati de-ai sai, pe care ulterior i-a scutit de la plata taxelor si impozitelor locale, transmite Monitorul de Botosani si G4media. ro . continuă pe Ziarul Bursa

Stefan Cojocariu, primarul celei mai sarace comune din Botosani, si-a facut prietenii si neamurile cetateni de onoare, in ultimele zile de mandat, apoi i-a scutit de taxe si impozite

Stefan Cojocariu, primarul PSD din Dimacheni, a convocat o sedinta extraordinara a Consiliului Local, la cinci zile dupa ce a pierdut alegerile, in care a acordat, fara temei legal, 35 de titluri de cetateni.

Marcel Ciolacu, suspect pentru a doua oara de coronavirus. Ce mesaj a transmis liderul PSD din izolare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este suspect pentru a doua oara de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu mai multe persoane confirmate ulterior pozitiv. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, atunci cand politicianul si-a anulat tot programul. PSD, asaltat de noul coronavirus Marcel Ciolacu trece prin momente dificile dupa confirmare mai .

Radu Mazare, cu bagajul la usa: S-ar putea intoarce in Madagascar. Avocatul fostului primar PSD a gasit solutia

Radu Mazare ar putea reveni in locul sau preferat de refugiu, Madagascar. Avocatul fostului primar al Constantei, Mihai Hotca, a declarat ca toate actele in baza carora clientul sau a fost extradat din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )