Libnet.ro
UNICEF

08:16

Primar PSD din Gorj, avertisment de la Politie dupa ce a facut nesimtit si derbedeu un consilier PNL, Facebook

Hotnews Hotnews,
 Primar PSD din Gorj, avertisment de la Politie dupa ce a facut nesimtit si derbedeu un consilier PNL, Facebook

Un primar PSD din Gorj a fost sanctionat cu avertisment de la Politie, dupa ce un consilier judetean liberal l-a reclamat ca l-a facut nesimtit si derbedeu, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Hotnews

Primar PSD, sanctionat dupa ce l-a facut nesimtit si derbedeu pe un consilier PNL

Un primar PSD din Gorj a fost sanctionat cu avertisment de la Politie, dupa ce un consilier judetean liberal l-a reclamat ca l-a facut nesimtit si derbedeu, intr-o postare pe Facebook.

Ciolos: PSD s-a prabusit tarziu, dupa ce a facut praf justitia, finantele tarii

Dupa aproape trei ani si trei guverne haotice, incompetente si iresponsabile, PSD a pierdut puterea si s-a prabusit, astazi, in Parlament. Tarziu, dupa ce au facut praf legile justitiei, finantele tarii, dupa ce au mintit si au furat.

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Fifor: Din pacate, tradarea si-a facut din nou loc intre noi

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi, ca PSD merge im Opozitie, oaa cu adoptarea .

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Un baiat de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de pe balustrada, la scoala. Cum s-a produs accidentul

Un elev de 13 ani din Nasaud a murit dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de 8 metri, la scoala. Acesta a fost internat timp de o saptamana la spitalul din Cluj-Napoca, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Sefa DGASPC Bistrita-Nasaud, Delia Rus, a anuntat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )