Libnet.ro
UNICEF

18:31

Primaria Bucuresti vrea sa se imprumute de bani pentru a achita o datorie din 2015

România Liberă România Liberă,
Primaria Bucuresti vrea sa se imprumute de bani pentru a achita o datorie din 2015

Consilierii generali din primarie vor supune la vot o hotarare de imprumut de aproape 600 de milioan. continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei vrea sa se imprumute circa 575 milioane lei pentru a refinanta emisiunea de obligatiuni din 2015

Primaria Capitalei va contracta o finantare rambursabila in valoare totala de pana la 574. 000 lei inclusiv cupoane obligatiuni), cu o perioada de maturitate de pana la 10 ani, pentru refinantarea datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligatiuni realizata de Municipiul Bucuresti in anul 2015. La randul sau, creditul din 2015 a fost luat pentru a refinanta o emisiune de obligatiuni facuta de municipalitate in 2005.

Primaria Capitalei vrea sa delege serviciul de parcari catre o companie municipala

Primaria Capitalei vrea sa delege catre Compania Municipala Parking serviciul de parcari, potrivit unui proiect CGMB. Acest lucru inseamna ca explotarea si incasarea tarifelor se va face de catre Compania Municipala, ceea ce se traduce intr-un inventar de 20 de milioane de euro.

Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege

Un proiect legislativ propune mai multi bani pentru tichetele de masa, dat fiind ca valoarea unuia, din prezent, nu ajunge pentru achizitia unei mese de pranz. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege? Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta legea? Valoarea tichetelor de masa este .

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )