Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primaria Capitalei acorda finantare nerambursabila de pana la 480.000 de lei pentru proiecte sociale

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei acorda finantare nerambursabila de pana la 480.000 de lei pentru proiecte sociale

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, a lansat sesiunea de selectie publica de proiecte cu finantare nerambursabila pentru activitati nonprofit de interes local, in vederea dezvoltarii serviciilor sociale adresate grupurilor vulnerabile, pentru anul 2019. Termenul limita de depunere a proiectelor este 18 iunie, ora 16. continuă pe Hotnews

PENTRU ANUL 2019: Primaria Capitalei acorda finantare in domeniul social

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, a lansat sesiunea de selectie publica de proiecte cu finantare nerambursabila din fondurile bugetului local al Municipiului Bucuresti pentru activitati nonprofit de interes local, in vederea dezvoltarii si diversificarii serviciilor sociale adresate grupurilor vulnerabile dezavantajate social, pentru anul 2019, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Primaria Capitalei a solutionat in 18 ani doar jumatate din dosarele depuse pe Legea 10. in ritmul actual ar mai fi nevoie de peste 30 de ani pentru rezolvarea problemei

Primaria Capitalei a solutionat in 18 ani doar jumatate din dosarele administrative depuse pe Legea 10/2001 pentru restituirea imobilelor nationalizate de regimul comunist. Pe langa faptul ca oamenii nu se pot bucura de bunurile care le-au fost confiscate, situatia neclara a propritatii este unul din principalele motive pentru care o parte din imobilele din centrul orasului sunt in paragina. Practic nu investeste nimeni intr-o cladire care nu are regimul de proprietate clar sau este in litigiu.

Primaria Capitalei vrea sa aloce peste 27 de milioane de euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti

Primaria Capitalei a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de izolare termica a 53 de blocuri din Bucuresti in valoare de 129,7 milioane de lei 27,22 de milioane de euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

PENTRU A IZOLA TERMIC 53 DE BLOCURI DIN BUCURESTI: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro

Primaria Capitalei a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de izolare termica a 53 de blocuri din Bucuresti in valoare de 129,7 milioane lei 27,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Business report: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucuresti; Comuna care a cheltuit cei mai multi bani UE si atrage romanii stabiliti in strainatate; Preturile la electricitate au cresc

Prima amanare la licitatia pentru 80 de trenuri noi in Romania. Termenul pentru depunerea. Ardealul este mai bogat decat Moldova si Muntenia pentru ca oamenii sunt altfel? Studiul care raspunde acestei dileme nationale. Profilul psihologic al.

Sondaj Novel Research, la comanda PNL: Cea mai mare prezenta estimata pana acum pentru europarlamentare - 41% / Cum e afectat scorul PSD daca va creste numarul de votanti si cum sta Alianta USR-PLUS

Un sondaj Novel Research, realizat la comanda PNL, estimeaza o prezenta la vot la elegerile europarlamentare de 41%, cel mai mare procent dat de o casa de analiza sociologica pana acum. Potrivit datelor comparative, o prezenta mai mare la urne afecteaza sensibil scorurile partidelor cu electorat mobilizat, dar inelastic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )