Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primaria Capitalei anunta masuri suplimentare de supraveghere a semafoarelor din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei anunta masuri suplimentare de supraveghere a semafoarelor din Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca a luat masuri suplimentare privind supravegherea semafoarelor din Bucuresti, dupa ce, zilele trecute, acest sistem ar fi fost accesat ilegal de indivizi necunoscuti. continuă pe Hotnews

PMB anunta masuri suplimentare de monitorizare si control in toate intersectiile dupa accesarea ilegala a unor semafoare

Primaria Capitalei a anuntat duminica masuri suplimentare de monitorizare si control in toate intersectiile dupa accesarea ilegala a unor semafoare si reclama starea tehnica a sistemului de semaforizare dupa 10 ani in care mentenanta a fost asigurata de UTI, atasand si fotografii ale unor astfel de sisteme.

Primaria Capitalei reclama accesari ilegale ale sistemului de semaforizare. A fost depusa plngere penala

Primaria Capitalei anunta ca au avut loc accesari ilegale ale sistemului de semaforizare din Bucuresti, subliniind ca a fost deja depusa o plangere penala. Primaria precizeaza ca au fost introduse alte diagrame ce stabilesc timpii pentru culorile rosu si verde ale semafoarelor.

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei dupa sabotarea semafoarelor

Sedinta de urgenta, duminica dimineata, la Primaria Capitalei, dupa sabotarea semafoarelor din cartierul bucurestean Titan. Citeste si: Viceprimarul Capitalei: Patru suspecti in cazul semafoarelor.

VIDEO Problema semafoarelor din Bucuresti. Un caz din 17 Decembrie 2018, nereparat nici la 12 zile dupa reclamatie

Problema semafoarelor din Bucuresti pare sa fi fost recunoscuta public in seara zilei de 29 Decembrie 2018, intr-un anunt oficial prin care Primaria Capitalei reclama accesari ilegale ale sistemului de semaforizare in zilele de 28 si 29 Decembrie. Un caz din 17 Decembrie arata ca problema este veche cel putin de atunci, iar semaforul cu pricina din Piata Constitutiei n-a fost readus la parametri normali de functionare nici la 12 zile dupa reclamatie. Mai mult, in noaptea in care Primaria Capitalei a recunoscut problema semafoarelor din Bucuresti, de la Dispeceratul Integrat de Urgenta al Primariei Capitalei care se ocupa de probleme edilitare, inclusiv semafoare) am primit replica: E o prostie! Semafoarele functioneaza.

Masura radicala luata de Primaria Capitalei, dupa incidentul cu semafoarele

Primaria Capitalei precizeaza ca duminica au fost stabilite proceduri suplimentare de monitorizare si control in toate intersectiile, astfel incat aceasta infrastructura sa functioneze in parametri.

ANALIZA Licitatia demarata de Primaria Capitalei pentru achizitia celor 100 de tramvaie: marcile de top excluse. Cum s-a procedat la Cluj, Oradea si n alte orase europene

Primaria Capitalei a lansat la jumatatea lunii decembrie licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie, valoarea estimata fiind de circa 845 milioane lei fara TVA. Astfel, municipalitatea este dispusa sa plateasca cel mult 1,8 milioane de euro fara TVA per tramvai. Pretul practic scoate de la licitatie marcile de top Siemens, Bombardier, Alstom, unde pretul porneste de la peste 3 milioane euro, ajungand pana pe la 5,5 milioane de euro, in functie de dotari. Sanse de a castiga au polonezii de la PESA, care au vandut Primariei din Sofia 20 de tramvaie cu 1,7 milioane de euro bucata, Skoda si Astra Vagoane Calatori, singurul producator roman de tramvaie. Si alte orase din Romania s-au orientat spre tramvaie mai ieftine, Astra Vagoane Calatori castigand licitatiile la Cluj, Oradea, Arad si Galati.

Primaria Capitalei: Sistemul de semaforizare a fost accesat ilegal

Primaria Municipiului Bucuresti reclama accesari ilegale ale sistemului de semaforizare din Capitala, care ar fi putut avea consecinte deosebit de grave in privinta circulatiei automobilelor si a sigurantei cetatenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )